Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

185 річниця створення Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Сьогодні Київський національний університет імені Тараса Шевченка є багатогалузевим класичним закладом вищої освіти, національним надбанням освіти, науки й культури, який за результатами своєї діяльності здобув загальнодержавне та міжнародне визнання як провідний освітній, науковий та експертний центр України.

Військовий інститут, як передовий навчальний заклад Київського національного університету імені Тараса Шевченка, провів гідний виступ  на заходах на честь 185 річниці створення, які проводились на стадіоні студентського містечка.

Бійці  команди військового факультету фінансів і права з рукопашного бою  виконували прийоми у супроводі динамічної музики, що додало настрою глядачам. Хлопці розіграли ціле дійство. З використанням піротехнічних засобів ефективно увірвались на поле та атакували умовного противника, показали елементи наступу, та евакуацію поранених. Приємно вразили глядачів і колеги з управління державної охорони. Разом з своїми чотирилапими помічниками бодігарти затримали терориста, котрий відстрілювався. Собаки абсолютно позбавлені страху перед пострілом а їх дії свідчать про високу майстерність кінологів в ході підготовки таких помічників.

Заслужені оплески дістались і нашим музикантам. Хлопці та дівчата під керівництвом майора Юрія Копача, демонстрували свої вміння грати у русі. Футбольне поле місце де можна розгорнутись без обмежень. Музичні пародії, та цікава гра артистів викликали море позитиву, усмішок і відповідно оплесків.

Фотографії