Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Підготовка фахівців структур МПЗ для виконання завдань за призначенням

10 вересня 2019 року на кафедрі військової політології військового гуманітарно-лінгвістичного факультету Військового інституту Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка проведено відкрите заняття. Лекцію провів виконувач обов’язків начальника кафедри кандидат історичних наук, доцент Безбах Віктор Григорович. Участь в занятті взяли офіцери і працівники Збройних Сил України управління Військового інституту і науково-педагогічні працівники кафедр.

Зміст і методика проведення заняття, що безпосередньо стосується підготовки фахівців структур МПЗ для виконання завдань за призначенням, а саме планування морально-психологічного забезпечення бойових дій, викликали жвавий інтерес у курсантів четвертого курсу, з якими воно проводилося. Службовий і життєвий досвід викладача, його відкритість до аудиторії сприяли налагодження зворотнього зв’язку і давали можливість курсантам задавати питання та отримувати ґрунтовну відповідь, що стосувалися складних ситуацій їхньої попередньої служби у військових підрозділах, адже окремі із них брали участь в АТО.

В цей же день було проведене розширене засідання кафедри військової політології на якому одним із питань розглядався аналіз проведення відкритого заняття. Усіма науково-педагогічними працівниками, хто взяв участь у занятті, були відмічені позитивні сторони методики викладання навчальної дисципліни, проведений обмін досвідом, що дозволить підвищити свій методичний рівень молодим викладачам та ад’юнктам.

Фотографії