Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ЖИТТЯ ЛИСТКИ ПЕРЕГОРТАЄ, А БІЛЬ АФГАНУ – НАВІКИ В ДУШАХ ЛЮДСЬКИХ НЕ ЗМОВКАЄ…
У Військовому інституті пройшли заходи з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Перед початком зустрічі було організовано перегляд документального фільму “Хроніки афганської війни 1979-1988 роки”. У своєму вступному слові начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін сказав: – Щоб мати м..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочалася ліцензійна експертиза
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.08.2007 №1019 “Про ліцензування діяльності з надання освітніх послуг” та наказу Міністерства освіти та науки України від 21.01.2015 № 55л “Про проведення ліцензійної експертизи” з 28 січня ц.р. на факультеті військової підготовки Військового інституту Київського націо..
[ читати далі ]
ВІТАЄМО ГЕРОЇВ У РІДНИХ СТІНАХ
Нещодавно до Військового інституту прибув один з героїв антитерористичної операції, яка нині проходить на Сході України, лейтенант Єлисей Махов. Про цього, без перебільшення, змужнілого юнака було сказано на радіо, написано у друкованих засобах масової інформації, на телеекранах національного телебачення досить багато. Однак, зустріч зі своїми випу..
[ читати далі ]
Начальник Соціально-психологічного центру Збройних Сил України зустрівся з курсантами випускних курсів спеціальностей “Психологія” та “Політологія” Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка
21 січня 2014 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка в рамках факультативного заняття з курсантами випускних курсів спеціальностей “Психологія” та “Політологія була організована зустріч з начальником Соціально-психологічного центру Збройних Сил України, учасником АТО полковнико..
[ читати далі ]
BIENVENUE, CHERS AMIS!
В рамках Переліку заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони України та Збройних Сил України до Військового інституту прибула військова делегація з Французької Республіки в особі молодших лейтенантів Національного військового училища Сен-Сір Коеткідан Юбера БУАЙАРА та Александра ДАНСЕНА, які протягом декількох тижнів проходитимуть мо..
[ читати далі ]
ПАМ’ЯТАЄМО І ШАНУЄМ
Рік тому – 12.01.14 відійшов у вічність начальник військового факультету фінансів і права полковник ЛІСОВСЬКИЙ Валерій Іванович. Командування та колектив Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка із скорботою висловлюють щирі співчуття близьким та родичам полковника Лісовського В.І. Життєвий шлях Вал..
[ читати далі ]
10 січня 2015 року на 44 році життя помер наш товариш та колега підполковник ДЕМЕНТЬЄВ Сергій Юрійович
Дементьєв Сергій Юрійович народився 06 жовтня 1971 року в м. Дніпропетровську. Після закінчення школи у 1988 році розпочав трудовий шлях у конструкторському бюро “Дніпровське”, а вже через рік поступив до Ярославського вищого військового фінансового училища імені маршала А.В. Хрульова, яке успішно закінчив у 1992 році. Після закінчення ..
[ читати далі ]
Як риба у воді
Курсант першого курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Степан Косенко здобув абсолютну триразову перемогу у змаганнях за «Першість КНУ імені Тараса Шевченка з плавання серед першокурсників». На початку грудня спортсмени-першокурсники всіх факультетів університету, зібралися у спорткомплек..
[ читати далі ]
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ВІКНУ
20.12.2014 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся День відкритих дверей. До великої зали інституту прийшло чимало батьків разом з дітьми, ліцеїстів Київського військового ліцею імені Івана Богуна. З перших хвилин між керівництвом навчального закладу та присутніми встановилась відверта, ..
[ читати далі ]
Орденом «За мужність» нагороджено випускника ВІКНУ
Президент України Петро Порошенко на зустрічі з офіцерами прикордонної служби нагородив 23-річного заступника начальника першої мобільної прикордонної застави з персоналу Херсонського прикордонного загону лейтенанта Єлисея Махова орденом «За мужність» III ступеня. Петро Порошенко високо оцінив діяльність прикордонників, їх в..
[ читати далі ]