Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

10 січня 2015 року на 44 році життя помер наш товариш та колега підполковник ДЕМЕНТЬЄВ Сергій Юрійович

Дементьєв Сергій Юрійович народився 06 жовтня 1971 року в м. Дніпропетровську. Після закінчення школи у 1988 році розпочав трудовий шлях у конструкторському бюро “Дніпровське”, а вже через рік поступив до Ярославського вищого військового фінансового училища імені маршала А.В. Хрульова, яке успішно закінчив у 1992 році.

Після закінчення училища продовжив службу в навчальних та стройових підрозділах частин 6 армійського корпусу, де набув  значного досвіду професійної діяльності.

З 1999 року Сергій Юрійович – слухач Військового інституту Київського національного університету  імені Тараса Шевченка.

Досвід, набутий під час служби в стройових частинах, висока працездатність та наполегливість, кращі людські риси сприяли професійному зростанню офіцера. Перебуваючи на посаді викладача кафедри фінансів Збройних Сил Військового інституту Сергій Юрійович плідно займався підготовкою військових фахівців для фінансових служб Збройних Сил України та інших воєнних формувань, приймав участь у науковій роботі кафедри, вів активну громадську діяльність.

З 2010 року Сергій Юрійович, як один із кращих викладачів факультету, назначається на посаду заступника начальника військового фінансово-економічного факультету, а згодом – військового факультету фінансів і права з навчальної і наукової роботи де він проявив себе як досвідчений фахівець та здібний організатор. Його діяльність неодноразово відзначалася подяками та нагородами керівництва Збройних Сил України.

Останній рік Сергій Юрійович керував одним з кращих структурних підрозділів Військового інституту – військовим факультетом фінансів і права.

Командування Військового інституту глибоко сумує з приводу смерті підполковника Дементьєва Сергія Юрійовича та висловлює співчуття рідним і близьким покійного.