Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Ми на все життя збережемо у своїх серцях добру пам’ять про Україну та Військовий інститут і передамо її своїм дітям!
З такими почуттями повертаються на свою батьківщину офіцери-випускники з Китаю Різноманітне життя нашого Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченко щоденно сповнене усіляких приводів для зустрічей та спілкування. Цього разу відбулася урочиста подія у зв’язку із закінченням навчання у ВІКНУ офіцерами На..
[ читати далі ]
Пам’ятаємо не тільки про свої права, але і про обов’язки
Напередодні двадцять першої річниці прийняття Конституції України у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися урочисті заходи для курсантів та офіцерів. «Всі ви знаєте, що першою українською Конституцією в сучасному її розумінні стала Конституція Пилипа Орлика, яка вважається однією з перших к..
[ читати далі ]
Професійне поповнення лав Збройних сил України
Протягом 11 днів на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходили курси підвищення кваліфікації резервістів оперативного резерву (ОР-1) з питань морально-психологічного забезпечення. Семеро офіцерів мали змогу отримати нові знання та перейняти досвід від досвідчених викладачів. До проведення занят..
[ читати далі ]
Знання історії України – важлива складова у вихованні військовослужбовців
В рамках навчально-виховного процесу слухачі курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка у складі групи відвідали Національний музей історії України у Другій світовій війні. Працівники музею підготували пізнавальну і змістовну екскурсію, яку провів екскурсовод ..
[ читати далі ]
Давай згадаємо ті 5 років…
24 червня в сонячний та доволі жаркий день двері Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відчинилися для тих, хто покинув це місце 10 років тому. Вони прийшли трохи раніше потрібного часу, мабуть, надто сумували за цим, дуже рідним місцем, сповненим мільйонів спогадів. 10 років разом, від кохання до зради,..
[ читати далі ]
День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні
22 червня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відзначали день початку Другої світової війни. Курсанти вшанували пам’ять загиблих під час німецько-радянської війни, яка забрала життя кожного п’ятого українця. Указом Президента України від 17 листопада №1245 встановлено День скорботи і вшану..
[ читати далі ]
Військовий інститут відкрив двері для офіцерів запасу
Відповідно до наказу Міністра оборони від 30 травня 2017 року №300 та директиви Генерального штабу ЗС України від 31 травня 2017 року № Д-5, в Україні проведений перший призов офіцерів запасу на військову службу за призовом. До Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибуло 62 офіцери, які призвані на війс..
[ читати далі ]
У Військовому інституті стартувала екзаменаційна комісія
20 червня у Військовому інституті розпочала роботу екзаменаційна комісія з атестації здобувачів вищої освіти за освітнім рівнем «бакалавр» зі спеціальностей «Міжнародна інформація» та «Геоінформаційні системи і технології». За традицією до складу екзаменаційної комісії ввійшли представники замовників, а саме Голо..
[ читати далі ]
Військові психологи, фінансисти та топогеодезисти підвищили кваліфікацію і відбули до бойових частин
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка завершились місячні курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів первинної ланки небойових військових частин Збройних Сил України. Підготовка офіцерів відбувалась на базі кафедр: топогеодезичного забезпечення і фінансового забезпечення військ факультету ..
[ читати далі ]
Безвізовий режим з ЄС – нові можливості для активних контактів у сферах культури, освіти, наукових досліджень.
Увечері в суботу, 10 червня, на Європейській площі в Києві відбувся святковий концерт з нагоди запровадження безвізового режиму з ЄС. Президент України Петро Порошенко, який відкрив цей захід зазначив, що сьогодні українці зібралися, щоб разом виконати справжню «оду радості» з нагоди отримання законного та реального права і можливості ..
[ читати далі ]