Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Шановні колеги! Сьогодні, 2 серпня, ми відзначаємо День високомобільних десантних військ Збройних Сил України.
Сьогодні, 2 серпня, ми відзначаємо День високомобільних десантних військ Збройних Сил України. Мені приємно, що у нашому військовому колективі, серед молодого поповнення та випускників є військовослужбовці, які проходили військову службу у «крилатій піхоті». Ви – еліта нашого війська. Ви там, де найскладніше! Ви витримуєте там, де..
[ читати далі ]
Першокурсники Військового інституту відбули на свій перший польовий вихід
У Військовому інституту розпочалася первинна військово-професійна підготовка для юнаків та дівчат, які цьогоріч вступили до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Польовий вихід проходитиме на базі військової частини В0849 села Великополовецьке. Для першокурсників це стане першим знайомством із військовою..
[ читати далі ]
РОЗПОЧАЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДГОТОВКИ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ
24 липня 2017 року у Військовому інституті розпочалися навчальні збори з громадянами України, за програмою підготовки офіцерів запасу. Це останній етап на шляху до отримання первинного офіцерського звання. Майбутніх офіцерів держава готує для кадрового забезпечення Збройних Сил України, військових формувань та інших силових структур. Разом з тим, г..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ вшанували подвиг Богданівського полку
26 липня курсанти Військового інституту Київського національного університету вшанували пам’ять полеглих 100 років тому вояків 1-го українського полку імені Богдана Хмельницького. Воїни першого полку відродженої української армії боролися за незалежність Української держави. Тому, сформовані на добровільних засадах, брали участь у збройному ..
[ читати далі ]
Перші польові збори
Курсанти першого курсу проходять щорічні польові збори для отримання практичних навичок з курсу "Стрілець механізованого взводу". Це перше серйозне випробування для тих, хто поступав в інститут після закінчення школи. Тому з великим інтересом першокурсники засвоюють нові військові знання, відпрацьовують практичні задачі. Цікаво і пізнавально все &m..
[ читати далі ]
Майбутні офіцери запасу проходять практичну підготовку
У період з 1 по 21 липня цього року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка були проведені комплексні практичні заняття з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки з громадянами першого року навчання, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу. ТВО начальник..
[ читати далі ]
З ОКОПУ – ЗА ПАРТУ
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочалась вступна кампанія. На навчальний збір прибули військовослужбовці військової служби за контрактом та строкової служби, які прагнуть підвищити кваліфікацію чи здобути знання у новій для себе царині військових наук. Серед бажаючих більшість – військово..
[ читати далі ]
01 липня 2017 року у Військовому інституті розпочалися навчальні збори зі студентами
01 липня 2017 року у Військовому інституті розпочалися комплексні практичні заняття з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки з громадянами першого року навчання, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу. Майбутніх офіцерів держава готує для кадрового забезпечення Збройних Сил України, військових ..
[ читати далі ]
Офіцери запасу свідомо поповнять лави Збройних сил України
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходять тримісячні курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів запасу, які призвані на військову службу за призовом осіб офіцерського складу. Вони самостійно вирішили поповнити лави Збройних сил України, покращити військові навички, для того, щоб слу..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту небайдужі до дитячих життів
У зв’язку з проведенням АТО на сході України, у національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» постала гостра нестача постійних донорів. Сьогодні дитяча лікарня потребує допомоги, адже донорська кров залишається життєво необхідною в багатьох випадках для порятунку дитячих життів. Тому дитячий медичний центр звернувся ..
[ читати далі ]