Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


КУРСАНТИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ СКЛАЛИ ПРИСЯГУ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ
Сьогодні, 3 вересня 2016 року, після проходження первинної військово-професійної підготовки 185 курсантів 1-го курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прийняли Військову присягу на вірність Українському народові. До одного з провідних військових вузів України вступило також 9 військовослужбовців &ndas..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬ ТА ВРУЧЕННЯ ЗАЛІКОВИХ КНИЖОК
Привітати курсантів з нагоди Дня знань та початку нового навчального року прибули проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка професор Петро Бех, радник Міністра оборони України, Заслужений юрист України Віктор Левчук, представники замовників, від науково-педагогічних працівників Київського національного університету імені..
[ читати далі ]
ПРОЙШЛИ ТРЬОХДЕННІ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ЗБОРИ ПОСТІЙНОГО СКЛАДУ
Відповідно до Плану основних заходів Військового інституту на серпень 2016 року відбулись навчально-методичні збори з постійним складом головною метою яких були: підбиття підсумків роботи навчального закладу за 2015/2016 навчальний рік та надання вказівок щодо навчальної, методичної і виховної роботи, реалізація нових вимог нормативних документів, ..
[ читати далі ]
СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРИСЯГНУЛИ НА ВІРНІСТЬ НАРОДУ УКРАЇНИ
Сьогодні, в День Державного прапора України на факультеті військової підготовки ВІКНУ відбулося складання Військової присяги та черговий випуск студентів, які навчалися за програмою підготовки офіцерів-запасу. На вірність Українському народові присягнули 485 майбутніх офіцерів більш ніж із 30 вищих навчальних закладів України. Невдовзі наказом Міні..
[ читати далі ]
НА ЧЕРНІГІВСЬКОМУ ПОЛІГОНІ КУРСАНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАТИСЬ АЗАМ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ
Першокурсники чоловічої і жіночої статі проходять одну програму, потурань при цьому нікому не роблять. Курсанти Військового інституту, в Десні, відпрацювали вправи навчальних стрільб з автомата Калашникова Ак-74, навчались тактиці дій підрозділів в обороні та наступі, тощо. Заняття проходило на одному з полігонів Чернігівщини. У ньому взяли участь ..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ОРКЕСТР ІНСТИТУТУ ДАВ КОНЦЕРТ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПАРАДУ НА ЧЕСТЬ 25-РІЧЧЯ НАЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
Днями, концертом військового оркестру Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка в клубі 72 окремої механізованої бригади (м. Біла Церква) розпочалась культурна програма, підготовлена колективом військових музикантів та солістів для учасників військового параду на майдані Незалежності на честь 25-річчя Незалеж..
[ читати далі ]
ЗАНЯТТЯ З БОЙОВОЇ ПІДГОТОВКИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЗАПАСУ В АКТИВНІЙ ФАЗІ
Практичні заняття з тактичної підготовки користуються найбільшою популярністю і повагою у студентів адже саме в полі вони здобувають військові навички і вміння та мають можливість в повній мірі вивчати тактику дій підрозділів. Так, на польових заняттях з тактичної підготовки студенти відпрацьовували підготовку та ведення загальновійськового бою, ..
[ читати далі ]
РОЗПОЧАЛАСЬ ПЕРВИННА ВІЙСЬКОВО-ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КУРСАНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ
Сьогодні, у Військовому інституті стартувала первинна військово-професійна підготовка курсантів-першокурсників. Вони здобуватимуть необхідні первинні знання та навички, оволодіватимуть основами стройового вишколу, вивчатимуть бойову техніку та озброєння за фахом на базі 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що на Чернігівщи..
[ читати далі ]
ПОЛІГОН – ШКОЛА БОЙОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ЗАХИСНИКА
Інтенсивно триває навчальний збір зі студентами факультету військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу. Майбутні офіцери картографічної служби під керівництвом полковника запасу Сергія Сівкова виїхали для проведення практичної складової навчального збору до міста Шепетівка. Військовозобов’язані перевірятимуть отримані теорет..
[ читати далі ]
СТУДЕНТИ РАДІОТЕХНІЧНОЇ РОЗВІДКИ ОПАНОВУВАТИМУТЬ ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ НА БОЙОВІЙ ТЕХНІЦІ
Вже тиждень на базі Військового інституту інтенсивно проходять навчальні збори зі студентами за програмою підготовки офіцерів запасу. За допомогою керівництва навчальних зборів, досвідчених командирів підрозділів та викладачів майбутні офіцери впевнено опановують військові знання за своїми спеціальностями, гартують уміння та навички в ході практичн..
[ читати далі ]