Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


За честь, за волю, за нашу свободу!
І війна не війназакінчились словаІ країна німата жива ще, жива! Анатолій Хромов. Сімдесят три роки минуло з того часу, як відгриміли салюти на честь перемоги над лютим ворогом у найкривавіший війні ХХ століття. Курсанти військового інституту завжди пам`ятають про тих, хто стійко і хоробро захищали нашу Батьківщину, боролись за м..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту взяли участь у відкритті фотовиставки «Герої»
На території Національного музею історії України у Другій світовій війні відкрили фотовиставку "Герої". На виставці представлено 12 світлин та 12 історій українських вояків. Серед них фотографії українців, які воювали в різних арміях світу. Зокрема, Радянського Союзу, Великої Британії, Сполучених Штатів. Представлені також світлини бійців, які сьог..
[ читати далі ]
Жарти від військових
Головний навчальний корпус КНУ імені Тараса Шевченка радо приймає гостей на різноманітних тематичних заходах. 4 травня відбувся півфінал XVIII Чемпіонату команд КВН Університету. Щороку команда Військового інституту «Своя атмосфера» активно долучається до гри. Творчо-натхненний колектив вражає глядачів кмітливістю і винахідливістю. Доте..
[ читати далі ]
День відкритих дверей
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся день відкритих дверей Захід відкрив Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Олег Прохоров. Перед відвідувачами виступив начальник навчального відділу полковник Олександр Корчак. Він розповів абітурієнтам про історію Військ..
[ читати далі ]
У Збройних Силах України запроваджуються єдині підходи складових сектору безпеки і оборони щодо захисту цивільного населення
У Києві відбулась третя міжнародна конференція з питань цивільно-військового співробітництва, яка тривала два дні і була присвячена обговоренню актуальних питань захисту цивільного населення під час збройного конфлікту. У заході взяли участь Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцад..
[ читати далі ]
Дебютували у Всеукраїнській акції
Небайдужі громадяни з різних куточків України свідомо долучаються до Всеукраїнської акції «Потяг Єднання «Труханівська Січ». Активно підтримали реалізацію 12-ї подорожі курсанти провідного навчального закладу. 30 квітня з майбутніми офіцерами Військового інституту ділилися досвідом організатори, координатори та учасники акції. Зок..
[ читати далі ]
Випуск та вручення сертифікатів офіцерам
У Військовому інституті відбувся випуск та вручення сертифікатів офіцерам, які протягом місяця на базі кафедри геоінформаційних систем і технологій військового факультету фінансів і права проходили курсову перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерів з питань навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних С..
[ читати далі ]
Всеукраїнська науково-практична конференція
У Військовому інституті пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених, ад’юнктів, слухачів, курсантів і студентів "Молодіжна військова наука у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка". Метою конференції була апробація дисертаційних, дипломних та курсових робіт, обмін науковим досвідом, отриманим при ви..
[ читати далі ]
Належну шану ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС
У Військовому інституті вшанували ліквідаторів страшної аварії на Чорнобильської АЕС щоб віддати належну шану людям, які не шкодуючи свого життя і здоров’я, подолали наслідки найбільшої у світі техногенно-екологічної катастрофи. Одними з перших, хто розпочав роботи по ліквідації аварії, були військові. Серед них військовослужбовці у відставці..
[ читати далі ]
Візит литовської делегації на чолі з начальником Військової академії
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка з метою встановлення зв’язків, зміцнення співробітництва та стратегічного партнерства пройшла зустріч з представниками литовської делегації на чолі з начальником Військової Академії Литовської Республіки бригадним генералом Альгісом Вайчеліунасом. В ході зустр..
[ читати далі ]