Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Візит делегації Французької Республіки
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідала делегація Французької Республіки, зокрема помічник військового аташе Франції майор Роман Праті та викладач французької мови Марго Бертелін. Метою візиту було обговорення питань з налагодження співробітництва та збільшення кількості спільних заходів. Окрім щор..
[ читати далі ]
Зустріч з військовослужбовцями Китайської Народної Республіки
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч з військовослужбовцями Китайської Народної Республіки, які прибули на навчання до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. В ході зустрічі були обговоренні актуальні питання щодо організації навчального про..
[ читати далі ]
Зустріч з штабним офіцером Головного управління військового партнерства Стратегічних командувань НАТО
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч 1-го секретаря Військового представництва Місії України при НАТО полковником Володимиром Гордієнко та штабним офіцером Головного управління військового партнерства Стратегічних командувань НАТО майором Алісою Вуд. В ході зустрічі були попередньо ..
[ читати далі ]
День фізичної культури та спорту
У День фізичної культури та спорту на базі Військового інституту Київського Національного Університету пройшли змагання де було обрано кращих в таких видах спорту як: футбол, біг на 100, 400 та 800 метрів, стрибки на скакалці, підіймання гирі та перетягування канату. Переможці отримали солодкі подарунки, а вболівальники – гарний настрій.
[ читати далі ]
ПЕРШОКУРСНИКИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ СКЛАЛИ ВІЙСЬКОВУ ПРИСЯГУ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ
Нещодавно вони залишили шкільні стіни та обирали свій шлях на майбутнє, а нині роблять перші свідомі кроки у військове життя. Сьогодні більше ніж для 200 курсантів відбувся урочистий ритуал складання військової присяги на вірність українському народові. Важливій події передував курс первинної військово-професійної підготовки на базі 169 навчального..
[ читати далі ]
Відкрито спеціалізований клас з вивчення норм Міжнародного гуманітарного права.
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка за участю представників делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста відкрили спеціалізований клас з вивчення норм і принципів Міжнародного гуманітарного права. Серед присутніх на заході були голова делегації МКЧХ в Україні Алан Ешліманн, делегат МКЧХ по роботі ..
[ читати далі ]
Спортивна краса!
З кожним роком у Військовому інституті з`являються нові ідеї та задуми, щодо розвитку та вдосконалення як військово-професійних навичок, так і фізичного виховання й спорту. Курсанти-спортсмени на змаганнях з різних видів спорту щороку гідно відстоюють й захищають честь, гідність та спортивну славу Військового інституту. Належні умови для тренувань,..
[ читати далі ]
Курсантам військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка презентували книгу про українських розвідників
Як зазначив у своєму виступі прес-секретар розвідувального органу Міністерства оборони України Микола Красний, за кожною з 16 історій, що увійшли в книгу, – справжній український герой, який мужньо та самовіддано служив своєму народові, віддаючи всі свої сили та своє життя заради України. За словами представника ГУР МО України інформацію про ..
[ читати далі ]
Курсанти 1 курсу готуються до прийняття Військової присяги
Нещодавно курсанти 1 курсу Військового інституту пройшли курс первинної військово-професійної підготовки. Курс проходив на базі 169 навчального Центра Сухопутних військ Збройних Сил України «Десна». Під час занять з курсантами були проведені заняття з вогневої підготовки, тактичної підготовки, розвідувальної підготовки, безпеки бою, оз..
[ читати далі ]
ВИПУСКНИКИ ФАКУЛЬТЕТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ СКЛАЛИ ВІЙСЬКОВУ ПРИСЯГУ
Сьогодні в День Державного Прапора України та напередодні Дня Незалежності на факультеті післядипломної освіти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося складання Військової присяги та черговий випуск громадян України, які навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу. На вірність Українському н..
[ читати далі ]