Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Демократичному цивільному контролю над воєнною організацією держави – належну правову базу
У Києві відбувся Круглий стіл щодо посилення демократичного цивільного контролю над Збройними Силами України. Захід проведено в рамках спільного проекту Координатора ОБСЄ в Україні та військового відомства. У заході взяли участь представники Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, Національного університету оборони імені Ів..
[ читати далі ]
Популяризації Збройних Сил України
Курсантами Військового інституту в рамках популяризації Збройних Сил України, було проведено відкриту лекцію для студентів Таврійського Національного університету ім. Вернадського на тему військової освіти, та перспектив, які вона відкриває. В ході лекції було охоплено загальну структуру і побут ВІКНУ, а детальніше було розглянуто Факультет післяди..
[ читати далі ]
Наша команда – «Своя атмосфера»
10 грудня 2018 року у залі Київського національного університету імені Тараса Шевченка знову боролася за місце в фіналі команда КВК військового інституту - «Своя атмосфера». Цього разу наші військові змагалися з економістами, журналістами та радіофізиками. Проте в такій нелегкій боротьбі «Своя атмосфера» показала справжній ..
[ читати далі ]
Команда ВІКНУ виборола призові місця на Фіналі кубку України з гирьового спорту
З 8 по 9 грудня 2018 року в спортивному комплексі Національного медичного університету імені О.О.Богомольця проходив Кубок України з гирьового спорту, учасником якого була і наша команда ВІКНУ. Змагання проводилися за Правилами Федерації гирьового спорту України, що відповідають Правилам Міжнародної Федерації гирьового спорту. Організація змагань в..
[ читати далі ]
Екзаменаційна комісія почала свою роботу у ВІКНУ
В період з 10.12.2018-22.12.2018р. у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка працює Екзаменаційна комісія щодо атестації випускників за освітнім рівнем «Магістр». До атестації представлено 20 випускників за спеціальностями: «міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студ..
[ читати далі ]
Святкова зустріч майбутніх військових юристів
Нещодавно клініцисти Юридичної клініки Інституту управління і права провели спільну зустріч із курсантами факультету фінансів і права Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка. Під час зустрічі було обговорено тематику трудових взаємовідносин, порядок захисту прав працівників. Курсанти та клініцисти в дискусійній бесіді мали змогу обговорити ..
[ читати далі ]
Перелік переможців конкурсу на заміщення вакантних наукових посад ВІКНУ
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 19.10.2018 №186-ОД "Про організацію та проведення конкурсу на заміщення вакантних наукових посад у Військовому інституті", оголошення в газеті "Народна армія" від 25.10.2018 №43 (5575), протоколу Вченої ради Військового інституту №6 від 05.12.2018. Переможці конкурсу: Гальчус А.О. Проц..
[ читати далі ]
Флешмоб на захист і підтримку полонених ВМС ЗСУ
У сучасних реаліях роль Українського війська набула в державі ключового значення. Перед загрозою наростання зовнішньої агресії український народ покладає свої сподівання на воїнів, які самовіддано й рішучо боронять нашу незалежність і свободу, відстоюють право нації на розвиток і захищають мирний сон наших дітей. Усі ми відповідальні за майбутнє на..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відзначили 27-му річницю Збройних Сил України
Урочисті заходи розпочалися зранку, 6 грудня, під час шикування особового складу. Начальник Військового інституту генерал-майор Ігор Толок привітав особовий склад та вручив відзнаки кращим з кращих наших військовослужбовців та працівників навчального закладу. День Збройних Сил України — значна подія для тих, хто присвятив своє життя захисту р..
[ читати далі ]
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка серед переможців Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року»
28 листопада 2018 року пройшло нагородження переможців щорічного Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року», відповідно до Зведеного річного плану наукової та науково-технічної діяльності у Збройних Силах України на 2018 рік, який проходив на базі Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил ..
[ читати далі ]