Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


У ВІКНУ проводиться прийом студентів для підготовки за програмою офіцерів запасу за контрактом
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 24.03.14 по 30.05.14 проводиться конкурсний відбір серед студентів факультетів (інститутів) КНУ та студентів інших вищих навчальних закладів, які виявили бажання проходити військову підготовку за програмою офіцерів запасу за контрактом. За словами начальни..
[ читати далі ]
Шановні випускники ВІКНУ, які виконують свій Конституційний обов’язок в АР Крим!
Бойові побратими! Командування та весь особовий склад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, засвідчує всім захисникам незалежної та вільної України свою підтримку у захисті територіальної цілісності та недоторканності нашої держави! Офіцерам-патріотам, нашим славетним випускникам, які виконують свій конс..
[ читати далі ]
У ВІКНУ проведені показові заняття з методики організації самостійної підготовки
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 18.02.14 у групі курсантів 4-го курсу спеціальності «фінанси» було проведено показове заняття з методики організації самостійної підготовки. Метою заходу було покращення якості самостійної підготовки курсантів. Метод проведення занять – гру..
[ читати далі ]
Вічна пам'ять!
Сорок днів тому – 12.01.14 відійшов у вічність начальник військового факультету фінансів і права полковник ЛІСОВСЬКИЙ Валерій Іванович. Командування та колектив Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка із скорботою висловлюють щирі співчуття близьким та родичам полковника ЛІСОВСЬКОГО В.І. Життєвий ш..
[ читати далі ]
У ВІКНУ на курсах підвищення кваліфікації фахівців з питань організації навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України відбувся черговий випуск
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) проведено місячні курси підвищення кваліфікації фахівців з питань організації навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України. Метою курсів було набуття офіцерами теоретичних та практичних навичок у сфері орган..
[ читати далі ]
Пам'ять єднає покоління
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) проведено комплекс заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР із Республіки Афганістан. Ще напередодні свята з його нагоди у навчальному корпусі були оформлені фотогалерея та с..
[ читати далі ]
За активної участі Спілки ветеранів Афганістану та особового складу Військового інституту у Голосіївському районі м. Києва відкрито Пам’ятний знак «Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих»
Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР із Республіки Афганістан за активної участі Спілки ветеранів Афганістану та особового складу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) у Голосіївському районі м. Києва 13.02.14 ..
[ читати далі ]
Фахівці по роботі з особовим складом підвищили свою кваліфікацію
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 14.01.14 по 05.02.14 проводились курси підвищення кваліфікації фахівців по роботі з особовим складом військових частин і підрозділів безпосереднього підпорядкування Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України. Метою курсів було ..
[ читати далі ]
У ВІКНУ завершились курси підвищення кваліфікації з права збройних конфліктів військовослужбовців та державних службовців Міністерства оборони України та Збройних Сил України
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 20.01.14 по 01.02.14 проводились курси підвищення кваліфікації з права збройних конфліктів військовослужбовців та державних службовців Міністерства оборони України та Збройних Сил України. Метою курсів було набуття офіцерами теоретичних та практичних навич..
[ читати далі ]
Французьким курсантам вручено сертифікати про проходження мовного стажування у ВІКНУ
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) завершилось мовне стажування курсантів Загальновійськового училища Сен-Сір Коеткідан Збройних сил Французької Республіки. Стажування мало на меті удосконалення рівня володіння українською та російською мовами, а також ознайомлення із системою інтегрованої пі..
[ читати далі ]