Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ВІЙСЬКОВОГО ФІНАНСИСТА
29 жовтня, у Збройних Силах України відзначається День військового фінансиста. Професійне свято започатковане у 1999 році для підвищення авторитету військовослужбовців, працівників фінансово-економічних органів та підняття престижу фінансової служби Збройних Сил України в урочистій обстановці відзначив Військовий інститут Київського національного..
[ читати далі ]
ФАХІВЦІ НАТО СПОСТЕРІГАЮТЬ ДОСИТЬ ПРАКТИЧНІ ЗМІНИ У ФУНКЦІОНУВАННІ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
В рамках Днів НАТО в Україні у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка з робочим візитом перебуває делегація НАТО на чолі із заступником начальника штабу Стратегічного командування НАТО з питань планування генерал-майор Єжи Біжевськи та радник Верховного головнокомандувача Об’єднаних Збройних Сил НАТО..
[ читати далі ]
ПАМ’ЯТЬ – ЦЕ ПОЛЕ БОЮ
В рамках військово-патріотичного виховання особового складу Військового інституту та на передодні 72-ї річниці визволення міста-героя Києва та 71-ї річниці визволення України від нацистських загарбників було відкрито фотодокументальну виставку присвячену цілковитій окупації та початку визволення України. Для України, вся територія якої в роки Друго..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВІЙ АКАДЕМІЇ (м. ОДЕСА) ОБГОВРИЛИ ПИТАННЯ ПОВ’ЯЗАНІ З ПІДВИЩЕННЯМ РІВНЯ ПІДГОТОВКИ КУРСАНТІВ
В Одесі під керівництвом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сли України генерала армії України Віктора Муженка відбулась науково-практична конференція з питань удосконалення діяльності вищих навчальних закладів країни з урахуванням досвіду проведення АТО. У заході взяли участь начальник Військового інституту генерал-м..
[ читати далі ]
ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ ЗА УЧАСТІ ДЕЛЕГАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ ЗБРОЙНИХ СИЛ ЛАТВІЇ
Сьогодні, у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся круглий стіл з питань професійно-психологічного відбору військовослужбовців за участі представників делегації Національних Збройних Сил Латвії: головного психолога Національних Збройних Сил Латвії Вілніса Чернявскіса, капітана Сандри Ландтратової,..
[ читати далі ]
ФОРМУВАННЯ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТИРІВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ – ЧЕРЕЗ ВИВЧЕННЯ ІСТОРІЇ
Виховання громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань Українського народу є головним у навчально-виховному процесі. В усі часи історичні знання не лише давали можливість оцінити сьогодення і на основі досвіду попередніх поколінь прогнозувати майбутнє, а й до..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ ВІДЗНАЧИВ 82-гу РІЧНИЦЮ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ
Сьогодні, 16 жовтня цього року, багаточисельний колектив Військового інституту відзначив 82-гурічницю з дня заснування військової підготовки у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. На урочистих заходах були присутні представники Ради ветеранів полковники запасу Микола Дорохов, Юрій Коваль, Сергій Дем’янюк, голова профс..
[ читати далі ]
МИРУ НАМ СЬОГОДНІ ТРЕБА!
У Військовому інституті продовжуються заходи з нагоди Дня захисника України. Перед початком урочистого зібрання було організовано перегляд документальних фільмів з циклу “Історії нескорених”. У своєму вступному слові начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін сказав: - Приємно відзначити, що Президент України – ..
[ читати далі ]
ШАНУЄМО ГЕРОЇВ, ПАМ’ЯТАЄМО КОЖНОГО!
Під таким гаслом у Військовому інституті стартували військово-патріотичні заходи щодо відзначення Дня захисника України. Сьогодні, на пагорбах сивочолого Дніпра у Меморіальному комплексі “Національний музей історії України у Другій світовій війні” спільно з Військовим інститутом та ветеранами Другої світової, Афганської воєн, учасників ..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ – АКТИВНИЙ УЧАСНИК ЦИВІЛЬНО-ВІЙСЬКОВОГО СПІВРОБІТНИЦТВА
Нещодавно, науково-педагогічні працівники кафедри військового права та спеціальної мовної підготовки факультету військової підготовки Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (доцент кафедри підполковник Ігор Коропатнік, к.ю.н, доцент кафедри Володимир Пашинський, к.ю.н., доцент, старший викладач кафедри Вол..
[ читати далі ]