Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Офіцери структур морально-психологічного забезпечення підвищили кваліфікацію у ВІКНУ
У Військовому інституті Київського національного університеті імені Тараса Шевченка завершились тритижневі курси підвищення кваліфікації офіцерів структур морально-психологічного забезпечення частин і підрозділів Збройних Сил України. Заняття проводились за змістовими модулями: морально-психологічне забезпечення підготовки та застосування частин та..
[ читати далі ]
Алея Героїв
- Шикуйсь! Струнко! Перші акорди Державного Гімну України сколихують простір, збурюють душу. Тисячами голосів помножується клятва: «Душу й тіло ми положим за нашу свободу!» Очі спрямовані на піднесений прапор, дух злітає в небеса! А назустріч – погляди інших очей. Тих, хто вже там, в Небесному Батальоні. Очі Героїв-Захисників Укр..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ – призери чемпіонату Збройних Сил України з бойового двоборства серед вищих військових навчальних закладів
На базі спортивного комплексу Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба пройшов чемпіонат Збройних Сил України з бойового двоборства серед вищих військових навчальних закладів. Курсанти здобули 5 особистих нагород різного ґатунку, а у загальному заліку збірна команда Військового інституту КНУ ім. Тараса Шевченка ..
[ читати далі ]
Військовий психолог: для повернення у мир бійцям головне мотивація
«Сьогодні з офіцерами-психологами ми особливо акцентували увагу на поверненні їх до мирного життя,» - розповіла Надія Голембієвська, кризовий авіаційний психолог, військовий психолог, психотерапевт. Нещодавно у Військовому інституті відбулися курси підвищення кваліфікації офіцерів з морально-психологічного забезпечення, у підготовці яки..
[ читати далі ]
Зустріч з заступником Генерального секретаря НАТО
У Червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася зустріч заступника Генерального секретаря НАТО Роуз Геттемоллер, яка перебуває в Україні з офіційним візитом, із молодими студентами. На ній були присутні Ректор Київського національного університету академік Леонід Губерський, проректори КНУ Володимир Бугров,..
[ читати далі ]
ГЕРОЇ УКРАЇНИ – КРИЛАТІ ПІХОТИНЦІ ПОДІЛИЛИСЬ БОЙОВИМ ДОСВІДОМ З КУРСАНТАМИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ
У Військовому інституті відбулася зустріч з Героями України – командирами аеромобільних підрозділів Збройних Сил України майорами Олександром Порхуном та Ігорем Герасименком, які нещодавно повернулися з району проведення АТО та нині навчаються в Національному університеті оборони України. Запрошені гості отримали найвищі державні нагороди за ..
[ читати далі ]
У Військовому інституті розпочалися заняття з тактичної медицини
4 квітня інструктори благодійної організації "44 навчальний центр" розпочали комплексні практичні заняття з військово-медичної підготовки для курсантів 5-го курсу Військового інституту. Головна мета занять - навчити майбутніх офіцерів практичним навичкам надання першої медичної допомоги пораненому, самодопомоги та взаємодопомоги безпосередньо в бой..
[ читати далі ]
Про духовність під час війни
В межах проведення курсів підвищення кваліфікації офіцерів з морально-психологічного забезпечення військових частин та підрозділів Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України у Військовому інституті військовий капелан Отець Андрій Зелінський доторкнувся до найціннішого скарбу українського війська, - його душі!. Отець Ан..
[ читати далі ]
Досвід психологів – вагома допомога в навчанні.
У Військовому інституті продовжуються навчальні курси підвищення кваліфікації для офіцерів-психологів. 30 березня 2017 року навчальний семінар в формі інтерактивного спілкування для слухачів курсів провів психолог, досвідчений тренер, учасник бойових дій в Афганістані, учасник Миротворчої місії ООН в Анголі Олександр Литвинов, який сам в якості вол..
[ читати далі ]
У ФОТО ЗБЕРІГАЄТЬСЯ ПАМ’ЯТЬ ПРО ДОБЛЕСТЬ УКРАЇНСЬКОГО ВІЙСЬКА
З ініціативи Управління преси та комунікацій Міністерства оборони України і підтримки неурядової організації “СтраткомUA” у Військовому інституту відкрили фотовиставку конкурсу української військової фотографії в рамках чергового етапу проекту “Армія. Друге народження”, котрий продовжує роботу зі збору фотохроніки змін в Збр..
[ читати далі ]