Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Сьогодні у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка святкову літургію та обряд освячення пасок і крашанок провів священник Юрій Бойко, настоятель церкви Бориса та Гліба. На жаль, через карантин Великодні богослужіння відбулись у закритому режимі. Щоб уникнути скупчення людей, по десять курсантів заходили до приміщення, дотримуючись встановленої карантином дистанції. За порядком слідкувало керівництво Військового інституту.

Священник благословив офіцерів та курсантів на ратну службу такими словами: «Щиро вітаю вас з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями віри, надії і любові, дарує щастя та добро. Нехай ваші душі будуть щедрими, а дзвони Великодня принесуть світлу радість. Бажаю вам здоров´я, добробуту і благополуччя. Христос Воскрес! – сказав він. –

Чималі труднощі випали на долю нашої держави і всього українського народу. Проте, нам не варто впадати у відчай, а слід вірити та надіятися, що Господь не залишить нас у біді, і в Україну прийдуть мир, злагода та добробут.


Великодні свята – слушна нагода вшанувати пам´ять тих, кого немає серед живих, хто пішов, залишивши нам свою любов та життєвий досвід. Згадаймо їх молитвою і добрим словом.

Нехай радість Пасхальних свят увійде у кожен дім, кожну родину. Бажаю усім міцного здоров´я, душевної чистоти, гармонії, миру, спокою та непохитної віри у завтрашній день!

Нехай переможний дух і надалі супроводжує вас та ваші родини, дає сил, енергії, наснаги для військового служіння і добрих справ задля процвітання нашої рідної України».


Фотографії