Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІКНУ серед учасників щорічної виставки-презентації науково-технічних досягнень «Зроблено в Києві»

5 червня 2018 року в Міжнародному виставковому центрі, пройшла щорічна виставка-презентація промислової продукції та науково-технічних досягнень «Зроблено в Києві». Організатором заходу є Київська міська державна адміністрація.

Понад 300 столичних підприємств різних галузей та науково-дослідницьких організацій представили свою продукцію, торгові марки та бренди, новітні технологічні розробки на 3500 м2 експозиційної площі.

В експозиції були представлені промислові підприємства машинобудівної, оборонної, харчової, легкої, фармацевтичної та інших галузей; виробники будівельних матеріалів, медичної техніки, хімічної продукції тощо; компанії, що працюють у сфері енергетики та енергоефективності, екології, транспорту, поліграфії, а також інформаційних технологій та інноваційної інфраструктури.

Серед учасників виставки й Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який презентував Систему криптографічного перетворення цифрової інформації з використанням керованого, випадкового, нелінійного та адаптивного елемента (БА-05).

Фотографії