Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ПРЕДСТАВНИКИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ КУРСАНТАМ-ВИПУСКНИКАМ ПРОЕКТ ВІЙСЬКОВОГО РАДІО

З 1 березня 2016-го року в Україні розпочне мовлення радіо для військових у форматі EHR. Про це, під час презентації проекту випускникам Військового інституту, повідомила керівник військового телебачення України підполковник Яна Холодна. За її словами, 70% контенту цієї хвилі буде музика, також будуть новини і програми, розраховані на військових. Варто зазначити, що такий вид мовлення впроваджується вперше не лише в Україні, а й на теренах всього СНД.

- Не секрет, що наші військові на передовій часто страждають від інформаційного вакууму. Ми повинні йти так само в ногу з часом, відповідати потребам суспільства, ми повинні протидіяти тій інформаційній атаці, яка ведеться проти нас збоку агресора. Це буде живий ефір, де військові зможуть передавати привіти, замовляти музику, розповідати новини, також будуть ефіри з експертами та військовими, - зазначила очільник військового телебачення.

Яна Олексіївна разом зі своїми колегами детально розповіла майбутнім офіцерам про структуру та організацію роботи Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України та військового радіомовлення, їх роль у вирішенні завдань в інтересах антитерористичної операції та запропонувала курсантам подавати свої резюме з метою подальшого працевлаштування.

Під час презентації проекту сторони обмінялися думками з приводу провадження військового радіомовлення, його якісного та змістовного наповнення.

Створення радіостанції профінансувала американська благодійна організація Spirit of America. Нагадаємо, що засновник організації Джим Гейк розповів, що рішення про виділення коштів на реалізацію цього проекту він прийняв після відвідування зони АТО.

- Україна – це нація волонтерів. Нас це вразило. Люди самі служать своїй країні, це саме той громадянський рух, який є основою демократичної держави. Волонтери ризикують своїм життям, щоб країна жила у світі. Ми підтримуємо українців у цьому прагненні, - зазначив він.

З питань залучення до проекту військового радіо звертатись до керівника  військового телебачення Яни Холодної. Контакти: +38 (050) 304-94-07, e-mailyanaholodna@ukr.net

Фотографії