Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Зустріч для військовослужбовців,які проходять курси підвищення кваліфікації у ВІКНУ

Для військовослужбовців, які  проходять курси підвищення кваліфікації у Військовому інституті щодо питань соціальної роботи у військових частинах (підрозділах), була організована зустріч із Головою Екзаменаційної комісії, заступником директора Департаменту – начальником управління планування бюджету Департаменту фінансів Міністерства оборони України полковником Ростиславом Вітвіцьким та начальником відділу соціально-професійної адаптації управління соціальної роботи з персоналом головного управління персоналу Генерального штабу Збройних сил України - полковником Ігорем Немінським.

 

На зустрічі обговорювались завдання фахівців соціального супроводу, визначені пріоритетні напрями у роботі щодо соціального супроводу в ЗС України, а також особливу увагу звернули на питання грошових виплат військовослужбовцям. 

 

Полковник Ростислав Вітвіцький наголосив слухачам курсів на необхідності проведення консультування особового складу щодо особливостей грошових виплат військовослужбовцям, підстав для отримання додаткових грошових винагород, переліку підстав щодо позбавлення військовослужбовців частини грошових виплат (аліменти, дисциплінарні стягнення, втрачене майно тощо). 

 

“Соціальна підтримка військовослужбовців та членів їх сімей є одним з найважливіших елементів забезпечення готовності військ (сил) до виконання завдань за призначенням. На сьогодні соціальна підтримка персоналу ЗС України розглядається як поєднання належного матеріального забезпечення та здійснення соціального супроводу військовослужбовців та членів їх сімей” – зазначив полковник Ігор Немінський.

 

Офіцери мали можливість поставити проблемні питання вище вказаним посадовим особам та отримали на них грунтовну відповідь. 

Неймовірно важливою є організація подібних заходів задля комунікації між командуванням та підлеглими, а також для розуміння того, що будь яке проблемне питання може бути вирішене та почуте.

Фотографії