Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Різдвяний святвечір у ВІКНУ

Сьогодні, напередодні Різдва в Україні відзначають Різдвяний святвечір.

Курсанти Військового інституту також зібрались за одним столом, як одна дружня родина, аби відзначити Святий вечір. Традиційно на столі була кутя та багато різноманітних страв.

 

«Сьогодні наша велика українська родина зустрічає Різдво Христове! Дякуємо всім, хто сьогодні на передовій, в окопах, у небі захищає Україну від ворога. Дякуємо кожному, хто наближає нашу Перемогу, за можливість відзначати це особливе родинне свято у найтемніші часи», - звернувся до військовослужбовців заступник начальника Військового інституту з МПЗ полковник Євген Бойко . 

 

Капелан інституту Сергій Дмитрієв розповів курсантам про історію свята, традиції, а також разом з усіма прочитав молитву на Святвечір, де згадав полеглих українських Героїв.

 

«Хочу нагадати, де б кожен з нас не був, що б не робив - мусимо бути щирими. Пам'ятаймо, що цінності, які ми сьогодні захищаємо на фронті - це заповіді народженого Христа. Ми стоїмо за любов, правду, добро, за друзів та рідних. І в цій боротьбі маємо об'єднатися заради перемоги світла над темрявою», - зазначив отець Сергій.

Фотографії