Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

22 грудня у Військовому інституті відбулося підведення підсумків спортивної та спортивно-масової роботи за перше півріччя навчального року, на якому відзначено факультети за першість у різних видах спорту

Курсанти були нагороджені за високі досягнення у міні-футболі, багатоборстві, гирьовому спорті, стрільбі з бойової зброї, армреслінгу, бойовому самбо та плавання.

 

Почесним гостем заходу була відома українська легкоатлетка Олена Говорова, заслужений майстер спорту, бронзова призерка Чемпіонату світу, бронзова призерка Олімпійських ігор, яка спеціалізується на стрибках у довжину та потрійному стрибку. Пані Олена також є кавалером орденів княгині Ольги, заступницею голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, першим віце-президентом Федерації легкої атлетики України, радницею Міністра молоді та спорту України, консультантом Офісу президента України з питань спортивної освіти і розвитку спорту у країні.

 

Разом з начальником Військового інституту  бригадним генералом Анатолієм Шевченко пані Олена вручала нагороди курсантам.

Бригадний генерал Анатолій Шевченко щиро побажав нових звершень та численних перемог курсантам.

Фотографії