Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Святкування Дня сержанта

Роль сержантів у сучасному війську є надзвичайно важливою. Лідерські якості, знання, вміння, особистий приклад і професіоналізм кожного — це неодмінна і одна з найголовніших запорук високої боєздатності та успішного виконання поставлених завдань.

 

З нагоди Дня сержанта начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко  привітав особовий склад ВІКНУ із прийдешнім професійним святом.

 

«В системі Збройних Сил України сержантський склад несе на собі найрізноманітніший спектр завдань — від навчання і виховання особового складу, до виконання безпосередньо бойових завдань, організації і обслуговування техніки, забезпечення матеріально-технічних та тилових питань. Сержант є помічником офіцера та молодшим командиром», - сказав Начальник Військового інституту.

 

Військовослужбовцям вручили звання сержантів та чергові військові звання - старшого сержанта, подяки, нагороди та цінні подарунки. Вони також вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

 

На заході був присутній священнослужитель ПЦУ Михайло Омелян, який передав вітання та нагороди сержантському складу від Предстоятеля Православної церкви України митрополита Київського і всієї Україна Епіфанія.

 

Щиро вітаємо з професійним святом всіх, хто входить до складу сержантського корпусу, і дякуємо за вірність військовій присязі. Вічна пам’ять і слава всім військовослужбовцям, які віддали своє життя за Україну.

Фотографії