Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходять «Дні НАТО»

  Такі заходи проводяться для того, щоб офіцери, науково-педагогічні працівники, слухачі та курсанти Військового інституту знали структуру та завдання НАТО на сучасному етапі розвитку, розуміли стан співробітництва Збройних Сил України зі структурами Альянсу у сфері військової освіти та як впроваджуються стандарти НАТО загалом.

  Заступник начальника штабу начальник Головного управління партнерства Стратегічного Командування з операцій НАТО віцеадмірал Булен Туран разом зі своїми колегами по Альянсу полковником Ігорем Табуловим Трута, полковником Крістофом Каном, майором Олександром Чернушиним та іншими ознайомили українських фахівців із сучасними тенденціями розвитку, пріоритетами діяльності та особливостями трансформації Північноатлантичного Альянсу, обговорили перспективи розвитку співробітництва між Україною та НАТО у сучасних умовах.
Учасники заходу отримали змістовну та актуальну інформацію від наших закордонних колег. Під час заходу представники офісу НАТО більш детально обговорять окремі теми в робочих групах по секційно.

Фотографії