Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Французьку мову у ВІКНУ викладає викладач із Франції

  Заступник Аташе з питань оборони при посольстві Французької Республіки в Україні майор Бенуа Хайнц зробив робочий візит до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ). Представник посольства Франції поспілкувався із викладацьким складом інституту та представив їм пана Бенжамена Рауля, який тепер викладатиме французьку мову курсантам та слухачам мовних курсів.

  - Ми вважаємо важливим напрямок співпраці оборонного сектору Франції із Україною. Співробітництво наших країн в цьому напрямку розвивається, - зазначив майор Бенуа Хайнц. - Зараз ми надаємо Військовому інституту допомогу з викладання французької мови та проведення мовного тестування курсантів та слухачів курсів інтенсивної мовної підготовки.

  Представник посольства Франції також висловив впевненість у тому, що знання "французької" українським курсантам та офіцерам відкриє нові можливості і співробітництво між нашими країнами буде тільки розвиватися. І це варто всіх зусиль, які зараз для цього прикладаються.


  Сам викладач іноземної мови пан Бенжамен Рауль розповів, що до цього він сім років працював викладачем "французької" в різних європейських країнах. Він переконаний, що його досвід буде корисний і для ВІКНУ. До своєї роботи він приступив відразу після знайомства із Військовим інститутом. 

Фотографії