Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Круглий стіл за участю агенції інноваційного підприємництва «Evogranum»

  У Військовому інституті відбувся круглий стіл, на якому були присутні представники від нашого інституту та Агенції інноваційного підприємництва «Evogranum». На порядку денному були можливості активної участі представників ВІКНУ в національних та міжнародних грантових програмах.​Зокрема, йшлося про "Горизонт 2020" (Horizon 2020) – найбільшу програмаЄвропейського Союзу, спрямовану на фінансування досліджень та інноваційних розробок. Ця програма є фінансовим інструментом, який спрямований на забезпечення конкурентоспроможності Європи в світі. З липня 2015 року Україна є асоційованим членом програми, відтак, має можливість користуватися тими ж привілеями, якими користуються країни ЄС. 

  Олена Боровська, представник Київського Академічного Університету, поінформувала присутніх про те, що маючи потужний інноваційний центр та займаючись трансферами технологій можна приваблювати експертів з великим досвідом в цих напрямках. 

​  Інший представник компанії, експерт Київського Академічного Університету Ірина Поплавець розповіла про трансфери технологій. Вона зазначила, що учасники даної програми зможуть розширювати проєкт, залучаючи партнерів з ЄС та венчурних інвесторів.

​  Учасники круглого столу мали можливість поставити питання експертам у даній галузі та почути обґрунтовану відповідь.

​  Від імені керівництва ВІКНУ подякував за проведення круглого столу представникам агенції інноваційного підприємництва «Evogranum» заступник начальника Військового інституту з наукової роботи полковник Борис Попков. 

 

Данило Шпак

Фотографії