Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Шановні науковці!

Відповідно до рішення Атестаційної колегії МОН України та Наказу МОН України від 26.11.2020 р. N1471 Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки внесено до переліку наукових фахових видань (категорія Б) з педагогічних, економічних та технічних наук за спеціальностями – 011, 014, 015, 072, 193.

Запрошуємо до публікації Ваших наукових та практичних результатів! У Віснику публікуються теоретичні, практичні і прикладні дослідження з актуальних проблем воєнної педагогіки, військової географії, геопросторової підтримки та воєнної економіки. Журнал відображає сучасний стан військово-спеціальних наук та покликаний бути платформою для обговорення їх актуальних питань.

Журнал проіндексовано у міжнародних наукометричних базах: Google Scholar; Directory of Research Journals Indexing (DRJI); Academic Research Index (ResearchBib); Index Copernicus.

Журнал виходить чотири рази на рік. Із загальною інформацією про журнал, а також керівництвом для авторів, до якого входять вимоги до подання рукопису, можна ознайомитися за посиланням: https://miljournals.knu.ua/index.php/visnuk/index

До друку приймаються статті, які публікуються вперше та успішно пройшли процедуру сліпого рецензування. Подавати матеріали до публікації можуть як окремі автори, так і колективи авторів.

Для того, аби мати можливість надсилати рукописи у наше видання, автори повинні зареєструватися на сайті журналу. Якщо Ви вже зареєстровані, просто увійдіть на сайт та пройдіть 5 кроків подання рукопису для публікації або надішліть рукопис за електронною адресою milvisnyk.knu@ukr.net. Після розгляду редакційною колегією та винесення висновку щодо затвердження матеріалу до публікації автору буде повідомлено про це листом за електронною адресою, яка вказана для комунікації.

Наступний номер Вісника вийде друком у березні-квітні 2020 р. Статті приймаються до 29 січня 2021 року, а також протягом року – для публікації в наступних номерах.

Фотографії