Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ВИПУСКНИКИ ФАКУЛЬТЕТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ СКЛАЛИ ВІЙСЬКОВУ ПРИСЯГУ
Сьогодні в День Державного Прапору України та напередодні Дня Незалежності на факультеті післядипломної освіти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося складання Військової присяги та черговий випуск громадян України, які навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу. На вірність Українському ..
[ читати далі ]
Слухачі факультету післядипломної освіти взяли участь в спортивних змаганнях «Ігри героїв» та «Мілітірі Кемп»
17 серпня 2019 року у Києві на Контрактовій площі пройшли змагання «Ігри героїв» та «Мілітірі Кемп». Це - всеукраїнські спортивні змагання ветеранів Збройних Сил України, осіб з інвалідністю, військовослужбовців, полісменів та цивільних осіб. «Ігри героїв» та «Мілітірі Кемп» - це командні змагання з к..
[ читати далі ]
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ КОНКУРСУ НА КРАЩОГО ПСИХОЛОГА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ У 2019 РОЦІ СТАРШОГО ЛЕЙТЕНАНТА ОЛЕНУ ШЕЯН
Вже стало доброю традицією вітати випускників Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка із перемогою у щорічному конкурсі на кращого психолога ЗС України. Цей рік не став виключенням, а саме “Кращим психологом ЗС України у 2019 році” стала старший лейтенант Олена Шеян, у 2016 році закінчила Війсь..
[ читати далі ]
17 серпня у селі Копачів Обухівського району, Київської області в парку "Київська Русь" пройшли всеукраїнській змагання з гирьового спорту
Участь у змаганнях брала збірна команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яка була під керівництвом викладача кафедри фізичної підготовки і спорту капітана Підопригори Максима. Збірна виступила гідно та показала досить високі результати. Чемпіоном всеукраїнських змагань стала Савчук Яна.Срібло отрима..
[ читати далі ]
Здолати страх і стати кращим
Екстрим та армія поняття тотожні. І для вчорашньої шкільної молоді, навіть елементарні військові випробування, стають справжнім іспитом на фізичну та психологічну зрілість. Спека, розпечений пісок на зубах, страшенний гуркіт і смак та запах перепаленого дизеля створює відчуття, що це просто сон, такий собі реалістичний, але при цьому глибокий с..
[ читати далі ]
Колючий дріт – не перешкода
Про те, як молоде поповнення Військового інституту вдосконалює свої практичні навички у полі ми обіцяли розповісти у наших наступних репортажах. Обіцянку виконуємо, об`єднавши у команду небайдужих дописувачів активних курсантів, які на власному досвіді пройшли випробування та поділились своїми враженнями. Все, що відбувається вперше, для людини..
[ читати далі ]
У «полі» видно хто є хто!
На базі 169-го навчального центру «Десна» проходить польовий вишкіл новобранців Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Загально-військова підготовка для більшості виглядає як щось екзотичне, давно омріяне і в той самий час сповнене труднощів і випробувань. Спека – найдокучливіша з них...
[ читати далі ]
Під час проходження військового збору слухачі факультету післядипломної освіти Військового інституту технічного напряму підготовки здійснили виїзд у радіотехнічний батальйон.
Перебуваючи у військовій частині, слухачі пройшли тренування як із загальновійськової, так і з спеціальної підготовки у реальному середовищі проходження військової служби. Навчальний виїзд дозволив отримати практичні навички роботи із військовою технікою, що стоїть на озброєнні у Збройних Силах України, та поринути у реалії проходження військової с..
[ читати далі ]
Військовий інститут активний учасник школи з права збройних конфліктів та міжнародної безпеки
Цього року людство відмічає 70-ту річницю з дня прийняття Женевських конвенцій 1949 року про захист жертв війни – ключових, без перебільшення, інструментів міжнародного гуманітарного права. Конвенції закріплюють основні договірні норми і положення, що застосовуються під час збройних конфліктів, і забезпечують правовий захист осіб, які не беру..
[ читати далі ]
Важкий день минув – чисту зброю повернув!
Хто сказав, що дівчина і зброя речі не сумісні!? Зворотне доводять представниці прекрасної статі, котрі цього року вступили до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. І як заповідав великий кобзар з великим завзяттям оволодівають новою професією захисника. Не лякають їх ні ранкові підйоми, ні польові заня..
[ читати далі ]