Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ДВОСТОРОННЯ ЗУСТРІЧ У ФОРМАТІ ERASMUS+
Представники Військового інституту зустрілися з керівним складом та викладачами Військової академії імені Г.С. Раковського, що знаходиться у Республіці Болгарія. Зустрічі відбулись в рамках програми Erasmus+. Метою заходу було підведення підсумків за 2019-2021 р.р. та обговорення подальшого розвитку співпраці та співробітництва між військовими навч..
[ читати далі ]
ПЕРЕЛІК ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ НАУКОВИХ ПОСАД ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 18.05.2021 №85-ОД ,“Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті”, та протоколу Вченої ради Військового інституту від 29.06.2021 року№ 20. Переможці конкурсу: 1. САВРАН В.О.; 2. КОВАЛЬ М.О.; 3. КУБЯВКА М.Б.; 4. НІКІФОРОВА О..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ взяли участь у змаганнях “Kyiv Atletic Festival”
Нещодавно у Києві проходили Всеукраїнські змагання “Kyiv Atletic Festival” на призи президента ФЛАК Віктора Грінюка. Проявити себе на змаганнях змогли й курсанти Військового інституту Анатолій Тонконоженко та Денис Чувашов. В забігу на три тисячі метрів Анатолій посів перше місце, здолавши дистанцію за 8 хвилин 50 секунд. Денис брав..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту  поклали квіти до пам’ятника гетьмана України Пилипа Орлика
Для курсантів стало традицією вшановувати видатного політичного діяча початку 18 століття. Пилип Орлик - творець першого у світі закону про вільність. Це переконливий доказ високої освіченості, культури, та прагнень нашого народу жити цивілізовано. Протягом 33 років, з 1709 року, Пилип Орлик присвятив створенню широкої антимосковської коаліці..
[ читати далі ]
Конкурс на заміщення наукових посад у Військовому інституті
ПЕРЕЛІК ДОПУЩЕНИХ КАНДИДАТІВ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ НА ЗАМІЩЕННЯ НАУКОВИХ ПОСАД ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 18.05.2021 року №85-ОД, “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті&rd..
[ читати далі ]
Екзаменаційна комісія завершила свою роботу у Військовому інституті
У цьому році бакалаврські роботи захистили 204 курсанти, 30 з них підтвердили дипломи з відзнакою. «Військовий інститут має один з найвищих рівнів підготовки майбутніх офіцерів в Україні. Особисто пишаюся курсантами, які склали всі іспити на відмінно. «Так тримати!» - наголосив голова екзаменаційної комісії полковник Євген Сас..
[ читати далі ]
Військовослужбовці-слухачі Народно-визвольної армії Китаю закінчили навчання у Військовому інституті за освітнім ступенем "магістр"
Чотири військовослужбовці КНР у рамках двосторонньої угоди про військове співробітництво між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Китайської Народної Республіки навчалися у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні..
[ читати далі ]
Курсанти вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні
22 червня в Україні — День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. На церемонії були присутні ректор університету Володимир Бугров, проректори, представники військового інституту, студенти та курсанти. Покладання квітів відбулося до Пам'ятного знаку викладачам та студентам, які загинули в роки Другої світової війни. ..
[ читати далі ]
Всеукраїнські змагання з гирьового спорту
20 червня 2021 року курсанти Військового інституту імені Тараса Шевченка отримали чудову можливість перевірити свої сили на Всеукраїнських змаганнях з гирьового спорту (Гвардійський ривок), які відбувались на базі спортивного клубу «Дог Гранд Кросфіт». Але здобути перемогу намагались не тільки наші майбутні офіцери, тому боротьба була..
[ читати далі ]
Курсанти  ВІКНУ пройшли курс "Слідство"
Курсанти Військового інституту пройшли навчальний курс "Слідство" на базі 25-го навчального центру Військової служби правопорядку. Військові інструктори Збройних Сил Литви протягом двох тижнів ділились навичками з курсантами. Розглядались такі питання: структура військової поліції Литви, міжнародне гуманітарне право, основи криміналістики, досу..
[ читати далі ]