Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Конкурс на заміщення наукових посад у Військовому інституті
ПЕРЕЛІК ДОПУЩЕНИХ КАНДИДАТІВ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ НА ЗАМІЩЕННЯ НАУКОВИХ ПОСАД ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 06.08.2021 року №162-ОД, “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті&rdq..
[ читати далі ]
Нам є чим пишатися!
У неділю 19.09 у Києві відбулася головна бігова подія року – 11-ий WORK.UA Київський півмарафон 2021 від Run Ukraine - організатора наймасштабніших бігових заходів України. У півмарафоні учасники змагалися в сімейних, дитячих, індивідуальних та командних забігах. Наш курсант Анатолій Тонконоженко, неодноразовий переможець і учасник б..
[ читати далі ]
Майбутні військові психологи розпочали здобувати практичні навички з клінічної психодіагностики
В межах курсу навчальної дисципліни «Клінічна психодіагностика» освітньо-професійної програми «Психологія військово-професійної діяльності», майбутні військові психологи розпочали здобувати практичні навички з клінічної психодіагностики, консультування, психологічного супроводу осіб з визначеними психічними розладами. Наразі..
[ читати далі ]
Акредитаційна експертиза
20-22 вересня 2021 року у Військовому інституті проходитиме акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Фінанси та військова економіка» (ID у ЄДЕБО 29855) за другим рівнем вищої освіти. У рамках акредитаційної експертизи ОПП «Фінанси та військова економіка» відбудеться відкрита зустріч з експертами Національн..
[ читати далі ]
Акредитаційна експертиза
16-17 вересня 2021 року у Військовому інституті проходитиме акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Психологія військово-професійної діяльності» (ID у ЄДЕБО 29844) за другим рівнем вищої освіти. У рамках акредитаційної експертизи ОПП «Психологія військово-професійної діяльності» відбудеться відкрита зустр..
[ читати далі ]
Майстер-клас з психології для курсантів ВІКНУ
9 вересня на військовому гуманітарно-лінгвістичному факультеті Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, за сприяння керівництва кафедри військової психології та педагогіки, відбувся майстер-клас психолога, поліграфолога, члена ГО «Колегія поліграфологів України», головного редактора наукового жу..
[ читати далі ]
Команда ВІКНУ стала володарем кубка Сухопутних військ
Фізична підготовка - є запорукою успішного виконання бойових завдань. У День фізичної культури та спорту відбулись змагання серед військовослужбовців київського гарнізону з різних видів спорту. Понад сто армійців цьогоріч змагались за право стати володарями перехідного кубка Сухопутних військ Збройних сил України. Одночасно на стадіоні Київсько..
[ читати далі ]
Чемпіонат України з гирьового спорту
Команда Військового інституту взяла участь у чемпіонаті України з гирьового спорту серед дорослих та юніорів. Змагання проходили у період з 2 по 5 вересня у спортивному комплексі "Атлет" місто Київ. Наша команда неодноразово показувала відмінний результат та завойовувала призові місця. І цього разу без винятку вони були найкращими. Про це свідч..
[ читати далі ]
Змагання у Львові
З 31 серпня по 2 вересня 2021 року збірна команда нашого інституту брала участь у чемпіонаті Сухопутних військ Збройних Сил України зі швидкісної та прикладної стрільби та воєнізованого кросу, що проходив у м.Львів. Учасниками змагань були не тільки курсанти ВВНЗ, а й військовослужбовці військових частин. Не дивлячись на кількість та хорошу під..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту склали присягу на вірність українському народові
173 курсантів, серед яких 71 - військовослужбовці жінки склали присягу на вірність українському народові у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. «Дякую батькам, за те що виховали таких дітей та підтримали їхнє рішення стати військовими. Ті хто обирає шлях захищати Батьківщину має йти до кінця. ..
[ читати далі ]