Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти стали дебютантами Благодійного балу

    Курсанти Військового інституту взяли участь у Благодійному балу Ліги студентів АПУ, який спрямований на допомогу Благодійного фонду "Запорука", що займається лікуванням та підтримкою родин, у яких дітки мають онкозахворювання.

Серед гостей балу були не лише студенти та курсанти Військового інституту, а й представники юридичних компаній та публічного сектору. Загалом було близько 200 учасників.

Відкрили бал елегантним полонезом, згодом змінивши ритм у бік іспанського вальсу, а потім польки. Завзяті гості не полишали танцювальний майданчик вільним - сама атмосфера ніби підбурювала до танцю.

«Мені дуже приємно брати участь у таких заходах, тому що це є саме благодійний бал, кошти з якого будуть йти на допомогу онкохворим діткам. Я, як майбутній офіцер, стараюсь допомагати своєму народові, тим чи іншим шляхом. Мене переповнюють враження. Нестримне задоволення, безліч гарних емоцій від цієї атмосфери балу,» - коментує дебютант балу, курсант Військового інституту Данило Менсітов.

Окрім танців, організатори провели декілька аукціонів, лотами в яких стали ексклюзивні підручники з права, Конституція України, дитячі малюнки та інше.

Усі гості залишились задоволені - інакше і бути не могло. Відтепер організатори балу планують зробити доброю традицією проведення Благодійного балу.

 

Анна Макарчук

 

Фотографії