Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Заходи патріотичного виховання молоді

За підтримки Військового інституту Голосіївською районною в місці Києві державною адміністрацією спільно з благодійною організацією БФ “Криївка вільних” та з Радою ветеранів АТО Голосіївського району 22 лютого 2020 року відбувся захід на Льодовому стадіоні, присвячений героям Небесної Сотні, який проводився у рамках програми Національного музею Революції Гідності до шостої річниці завершення Майдану.
Для школярів було організовано більше 10-ти різноманітних локацій з реальним спорядженням, зброєю, військовою технікою, які супроводжували інструктори та курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Юні воїни навчилися надавати першу невідкладну медичну допомогу, плести маскувальну сітку, розбирати і складати автомат Калашникова, спробували свої сили на смузі перешкод та спілкувалися з воїнами АТО, курсантами Військового інституту.
Молодші учасники підготували малюнки для наших захисників.
Наприкінці було відзначено переможців та вручення дипломів учасникам вишколу.
Головою Голосіївською районною в місці Києві державною адміністрацією Садовим Сергієм Миколайовичем висловлено слова вдячності курсантам Військового інституту за якісну допомогу та підтримку наших майбутніх захисників.

Денис НЕБЕЛАС

Фотографії