Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Практична підготовка фахівців цивільно-військового співробітництва

 

Нещодавно у відділах цивільно-військового співробітництва оперативних командувань було проведено навчальну практику курсантів, які навчаються за спеціалізацією "Цивільно-військове співробітництво" (ЦВС).

Метою практики було поглиблення знань курсантів щодо діяльності ЦВС, їх структури, функцій та визначених завдань.

За час практики курсанти у зонах відповідальності підрозділів ЦВС провели підготовку низки заходів та взяли безпосередню участь у вшануванні пам´яті Герої Крут, циклу занять: "Доброго дня, моє майбутнє!", а у ході проведення благодійній акції "Свята без тата" курсанти формували та вручали індивідуальні іменні подарункові набори для дітей захисників України.

Зустрічалися з учнями шкіл та студентами різних вишів. Охоче відповідали на питання і ділилися враженнями від навчання у Військовому інституті.

За відгуками безпосередніх керівників, усі курсанти Військового інституту показали високий рівень знань та впевнені вміння застосовувати їх на практиці, організаторські здібності, ініціативу та зацікавленість.

Захист навчальної практики підтвердив, що усі завдання визначені курсантами виконанні на "відмінно" та "добре", і у майбутньому підрозділи цивільно-військового співробітництва отримають надійних фахівців своєї справи – випускників Військового інституту Київського Національного університету імені Тараса Шевченка

 

Фотографії