Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

РОЗПОЧАЛАСЯ ВІЙСЬКОВА ПРАКТИКА У КУРСАНТІВ 5-ГО КУРСУ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

1 серпня 2014 року курсанти 5-го курсу за спеціальністю «Політологія» приступили до виконання службових обов’язків в ході військової практики. Вісім чоловік з 512-пл навчальної групи призначені на посади заступників командирів по роботі з особовим складом навчальних рот з підготовки студентів за програмою офіцерів-запасу.

Незважаючи на те, що природно-кліматичні умови значно дошкуляють навчальному процесу (стовпчик термометра перевищує 35 градусів), курсанти стійко переносять усілякі труднощі та навантаження, сумлінно виконують нормативи разом з підлеглим особовим складом з тактичної, фізичної, вогневої, стройової підготовки, на високому методологічному рівні організовують заходи інформаційно-пропагандиського забезпечення, проводять індивідуально-виховну роботу з особовим складом підрозділу, заняття з воєнно-ідеологічної підготовки.

Зокрема, курсант Євгеній ГАРЬКАВИЙ – заступник командира по роботі з особовим складом 2 навчальної роти, у складі якої проходять підготовку його цивільні одногрупники по філософському факультету, активно включився в процес бойової підготовки та забезпечення життєдіяльності підрозділу. При чому серед своїх товаришів він має заслужений авторитет командира-лідера та належну повагу.У вихованні підлеглих, Євгеній акцентує увагу на необхідності свідомого ставлення та неухильного дотримання кожним військовослужбовцем конституційного обов’язку і Військової присяги, формуванні у них високих патріотичних якостей.

Практичний досвід, який отримують курсанти під час військової практики знадобиться їм незабаром, бо наступного року вони отримають лейтенантські погони і поповнять офіцерський корпус Збройних Сил України, стануть надійними захисниками Батьківщини.

Щасти Вам, курсанти!