Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Святий Миколай привітав курсантів Військового інституту

День святого Миколая щорічно відзначається 19 грудня. За традицією всіх дітей в цей ранок під подушкою мають чекати подарунки від святого. Але цього року сталося дивовижне – вже до дорослих діток Військового інституту завітав Миколай разом зі своєю командою помічників.

Вперше настільки серйозний, по своїй специфіці, заклад вирішив оточити курсантів ореолом передноворічного свята та чарів.

Тож святий Миколай у неперевершеному костюмі, хіба що бороди не вистачало, відправся в довгу путь по коридорах навчального закладу, заходячи в гості до найбільш слухняних - до тих, хто цілий рік старанно навчався, з усією відданістю вивчав приписи Статуту, удосконалював стройові прийоми, поважав командирів і з честю ніс звання курсанта ВІ КНУ.

  • Вважаю, що такі заходи потрібно проводи, адже саме вони прикрашають життя курсантів, у яких є так багато турбот із навчанням, постійні фізичні навантаження, адже вони живуть у напруженому режимі. Саме такі речі можуть урізноманітнити їхні життя, - коментує Богдан Налуцишин, курсант 3-го курсу, який і був святим Миколаєм.

Загалом святкових гостей зустрічали привітно – посмішки та сміх стали знаковими у цей день. Усі отримали привітання від Миколая й настанови на наступний рік. Звісно, зразкові курсанти отримали в подарунок солодощі, а тим, кому ще є над чим працювати, подарували, прикрашені кольоровими стрічками, різочки. Але ображеним не залишився ніхто - такий вже настрій дарує свято.

  • Всім моїм одногрупникам сподобався такий сюрприз. Адже не важливо, що саме подарували, важлива саме увага. Знаходячись тут, ти не сподіваєшся на раптове привітання Миколайчика, який, до речі, був дуже веселий – підняв всім настрій. Також подарунки були приємною несподіванкою – як у дитинстві, різочки та смаколики. Ця ініціатива не дала забути про свято, адже кожен дорослий у душі залишається дитиною, - коментує курсантка 1-го курсу, Марина Скоряк.

Курсанти усміхнені, команда святого Миколая задоволена – можна сміло заявити, що свято вдалося. На коридорах поволі залунали дзвінки голоси, інститут заблищав очима курсантів – зусилля були варті такого результату. Тож вітаємо всіх з днем святого Миколая і з наступаючими новорічними святами!



Анна Макарчук

Фотографії