Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Боксери Військового інституту поповнили арсенал спортивних нагород.

Збірна команда з боксу Військового інституту КНУ взяла участь Чемпіонаті ЗСУ серед видів, окремих родів та вищих військових навчальних закладів з боксу. Це масштабне спортивне дійство проводилося вперше за 10 років, але організатори запевнили, що тепер бокс буде впроваджуватись в систему змагань військовослужбовців.

За результатами змагань були визначені кращі боксери Збройних Сил України та вищих військових навчальних закладів.

Серед нагороджених були й курсанти нашого інституту, зокрема Артем Євтушенко, Владислав Заграничний й Антон Гетьманов. Всі хлопці зайняли 2 почесне місце у своїх вагових категоріях.

Ми старанно готувалися до цього чемпіонату, – ділиться враженнями Артем Євтушенко, –Скидали вагу, старалися тренуватися наполегливіше і довше – як бачимо, це принесло свої результати. В умовах гідної конкуренції ти професійно ростеш і стаєш більш витривалим. Це загартовує. Та й жага до перемоги нікуди не зникає. Це одна з рушійних сил, що змушують нас битися з усіх сил.

Варто відзначити, що конкуренти були дійсно сильними, адже участь в Чемпіонаті взяло понад сто учасників, серед яких били також майстри спорту міжнародного класу.

Збірна команда Військового інституту з боксу гідно показала себе на змаганнях. Хлопці ознайомилися з «обстановкою», правилами та концепцією заходу, і зараз дружно запевняють, що наступного разу без золота повертатись не збираються.

 

Євгенія Пугач

Фотографії