Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти Військового інституту продовжують навчання у Військовій академії в Софії

Курсанти Військового інституту продовжують навчання у Військовій академії імені Г.С. Раковського за напрямом «Національна безпека й оборона». Відповідно до умов міжнародної програми Erasmus+ курсанти мали змогу самостійно обрати перелік дисциплін. Вибір сфокусовано на таких предметах, як: регіональна безпека й оборона, управління Європейськими проектами, паблік рідейшенз.

Відмінна риса навчання в академії-вивчення дисциплін блоками. Тому відбувається акцентуація уваги протягом певного часу на одному предметі. Після завершення вивчення одного предмету курсанти отримують кредити-необхідну кількість годин, які зобов’язані прослухати й від яких залежить кількість балів в кінцевому документі. 
Протягом місяця курсанти проходили інтенсивний курс з англійської мови. Для них спеціально підготували навчальну програму у сфері міжнародних відносин. Старший викладач академії Живко Христов виклав основні концепції будови міжнародного суспільства, еволюцію дипломатії, глобалізацію світової політики. 
Підхід до системи навчання в Європейській країні дещо відрізняється: з кожним курсантом викладач працює індивідуально. 
Цього тижня в курсантів розпочинається нова дисципліна - психологія особистості. Викладач-майор Маргарита Куманова-  попередньо познайомилася з курсантами й залучила їх до підготовки переліку питань, котрі сформовані в рамках стратегії подолання стресу військовослужбовців.
Більш детально ознайомитись з перебігом подій можно на сторінці в Instagram https://instagram.com/viknu_rndc?igshid=i5svvci2q5o2

або Facebook https://m.facebook.com/viknu.rndc/?ref=bookmarks

 

Анна Гудзь

Софія. Болгарія

Військова академія імені Г. С. Раковського

Фотографії