Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Чемпіонат Збройних Cил України з гирьового спорту

У Житомирі з 26 по 29 листопада проходив чемпіонат Збройних Cил України з гирьового спорту серед Вищих Військових навчальних закладів.

Поборотися за кубок з`їхалися понад 150 спортсменів із 9 військових інститутів. Серед учасників були й курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Протягом 3 днів збірна команда з гирьового спорту нашого Військового інституту підтримувала та підбадьорювала один одного у важкій боротьбі за першість. Дух суперництва та азарт не давали падати духом, а навпаки підвищували жагу до перемоги.

Попри всі труднощі та запеклу боротьбу, курсанти нашого вузу, своєю наполегливістю та витримкою, у черговий раз показали гарну фізичну підготовку та гідно представили Військовий інститут на чемпіонаті Збройних сил України.

Бронзу завоювали: молодший сержант Харченко Валентин, молодший сержант Кротов Микита та солдат Савчук Яна.

«Гирьовий спорт – спорт сильних. Він вимагає серйозних зусиль, а у відповідь загартовує характер і створює міцні м`язи. Серед плюсів цього спорту – простота, безвідмовність і очевидний результат» , - говорить викладач фізичного виховання спеціальної фізичної підготовки і спорту капітан Підопригора Максим.

Вітаємо наших гирьовиків та бажаємо нових звершень та перемог!

Головатюк Тетяна

Фотографії