Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Збірна футбольна команда ВІКНУ зазнала першої поразки у сезоні

Курсанти Військового інституту провели турнір з футболу на території дитячого будинку "Надія", у якому програли малюкам за рахунком 5:3.

Проте, хлопці не засмучуються, адже ті емоції, які вони отримали того дня, ніякими радощами перемоги не заміниш.



Слова вдячності, незабутні посмішки та дитячі очі, які запам´ятались кожному з курсантів на все життя, саме так описує цей день організатор заходу курсант Валерія Кротченко.

Ідея влаштувати футбольний турнір виникла у нас з хлопцями несподівано. Буквально за два тижні до поїздки ми організували збір солодощів, іграшок та коштів. Я була приємно здивована, коли до мене почали підходити та телефонувати не лише курсанти, але і офіцери. Крім того, допомогу надали і цивільні друзі. Фактично, ми підготували це свято для малечі всією Україною, адже допомогу надсилали і с Вінницької, і з Чернігівської областей,-розповідає Валерія,-я вдячна усім тим, хто нас підтримав, а особливо хочу подякувати нашій футбольній команді, які з самого початку надавали підтримку, незважаючи на усі неприємні несподіванки, які на нас чекали, з відповідальністю підійшли до цього, залюбки поділилися з дітлахами своєю "батьківською любов´ю".



Цілий день в оточенні малюків - це жодної хвилини спокою, постійний галас та сміх. Тож, не лише діти, але і курсанти отримали заряд позитивних емоцій.



Коли ми сюди їхали, я не знав, що буду казати цим дітям, як до них звертатись, про що говорити, але коли хлопчик чотирьох років сідає тобі на руки і притуляється, аби просто обняти, ти розумієш, що ніякі слова тут непотрібні,- ділиться емоціями курсант Віталій Штефаньо.



Крім футбольного турніру, курсанти підготували для дітей різноманітні конкурси, ігри, подарунки, а наприкінці зустрічі на дітей чекало чаювання зі смаколиками.



Сподіваємось, що такі поїздки стануть традицією для нашого інституту.



Катерина Щербина,


Фотографії