Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У рамках проєкту рівний до рівного «P2P» Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка об’єднав курсантів з різних військових вишів

Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка об’єднав курсантів з різних військових вишів. У рамках програми рівний до рівного «P2P». Один із засновників та за сумісництвом головний виконавчий директор компанії EdVenture, американець Тоні Сгро та його колега Шон Фаррелл- старший віце-презедент компанії приїхали до Києва аби детальніше розповісти про програму рівний до рівного, щоб зацікавити потенційних учасників.

Американські партнери звернулися з пропозицією започаткувати у 2019-2020 навчальному році цей проєкт, реалізація якого планується на базі військових навчальних закладів. Програма вже реалізована в 75-ти країнах світу із залученням понад 10000 студентів та курсантів. Вона являє собою унікальну модель отримання колегіального навчання, коли курсанти під керівництвом викладача створюють прототип PR- агентства і розподіляють функції між собою. Можливість використання реального бюджету дає змогу досягти поставлених цілей. За словами пана Фаррелла: «Ви, як учасники можете використати будь-які інструменти, соціальні мережі для реалізації проєкту, головне це його ефективність. Єдина умова - у вас на все є лише 15 тижнів.»

До Києва завітали представники ВВНЗ з Харкова, Львову та Одеси у складі викладачів та курсантів. Загалом в зазначеній програмі щодо протистояння загрозам російської дезінформації братиме участь близько 10 військових навчальних закладів.

Самі ж курсанти ВІКНУ зацікавлені долучитися до міжнародного проєкту, усвідомлюючи свою роль та вагомий внесок у створення проєкту, який допоможе протидіяти фейковим новинам та не піддаватися маніпуляціям зі сторони Російської Федерації.



Фотографії