Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Свято військових фінансистів

Військові фінансисти вже 20 років поспіль святкують своє професійне свято. У цей день вітають всіх, хто присвятив себе праці у фінансово-економічних структурах і підрозділах, а також тих, хто тільки готується носити почесне звання « військовий фінансист».

Курсанти п`ятикурсники ВІКНУ вирішили 29-го жовтня зробити щось неординарне та радісне на знак вдячності своїм викладачам. Тож близько місяця готували концертну програму, в якій були і «Поле чудес», і пісня гурту «Гриби» на військовий лад. Родзинкою став номер, де кожен з курсантів пародіював одного з викладачів кафедри фінансового забезпечення військ, очолюваної полковником Алімом Сизовим – так влучно, що ті не змогли втримати сміх.  Та не тільки п`ятикурсникам  вдалося привернути до себе увагу. Пройшов  своєрідну посвяту перший курс: урочисто дав клятву бути відповідальними та старанними у службі і навчанні.

«Це свято відзначають не тільки військові фінансисти, а й всі силові структури України, адже ми єдиний фінансовий кулак. Це надихає на виконання тих завдань, що стоять перед нами. Нам є чим пишатися і до чого йти!» - такими словами привітав зі святом наших курсантів та офіцерів заступник директора Департаменту фінансів МОУ Сергій Винник. Сергій Винник вручив грамоти й подяки офіцерам та викладачам кафедри фінансів.

Привітання лунали і від випускників, які нині успішно несуть службу у Збройних Силах. Свято у військових фінансистів завершилося  виконанням військовим оркестром кількох популярних композицій.

Катерина Заносієнко
Анна Кравченко

Фотографії