Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Китайські офіцери навчатимуться в Україні

До Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибула чергова група військовослужбовців Збройних сил Китайської Народної Республіки. Традиційно іноземних слухачів  гостинно зустріло керівництво інституту.

Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Олег Прохоров,  розповів про перспективи навчання та коротко ознайомив з історією інституту.  Побажав новоприбулим слухачам наснаги, терпіння та завзяття у навчанні.

Відповідно до двосторонніх угод між державами про підготовку військових фахівців Китайської Народної  Республіки в Україні офіцери вже протягом трьох років навчаються у Військовому інституті КНУ, а спільна історія освітньої  програми двох країн вже триває близько трьох десятків років.

Доцент кафедри зарубіжної воєнної інформації Андрій Мінаєв призначений куратором групи. Андрій Валерійович  провів перше ознайомче заняття із новоприбулими слухачами. Розповів про завантаження та предмети, які будуть викладатись їм у першому семестрі.

Фотографії