Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Об’єднавча сила спорту

Обмежень не існує: чим більше ти прагнеш чогось, тим далі зумієш просунутися.
Майкл Фелпс

З нагоди Дня фізичної культури і спорту у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка традиційно підготували та провели спортивне свято. Цікаві показові виступи спортсменів  різних секцій змінювались виступами артистів. Співали улюблених пісень, розігріваючи настрій вболівальників та глядачів.

Організатори заходу – викладачі кафедра фізичної підготовки до свята підійшли творчо. Крім традиційних дисциплін в яких змагаються спортсмени зі досвідом були запропоновані  цікаві естафети з прикладними випробуваннями для усіх охочих. Виглядало цікаво, вболівали та підтримували учасників активно.

Начальник кафедри фізичної підготовки та спорту полковник Сергій Глазунов охоче прокоментував подію: - День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня з 1994 року.  Це свято здорового способу життя, який ми намагаємось популяризувати серед наших курсантів та викладачів. Подібні заходи це прекрасна нагода показати, що вміють наші вихованці-спортсмени і залучити нових охочих до  різних секцій. У нас добра матеріальна база, чудові підготовлені наставники і завдяки цьому поєднанню нам є ким пишатися. Ми відкриті  до співпраці і завжди охоче підтримуємо намагання кожного займатися тим видом, який людині подобається.

Спітнілі, втомлені, але попри це щасливі учасники змагань та захоплені глядачі не приховували своїх вражень. Море усмішок, бадьорих вигуків підтримки та заслужені аплодисменти вболівальників.  Позитивний настрій на весь день гарантований, а про переможців і самих нагороджених пізніше.

Займайтесь тим, до чого є бажання – головне не відкладайте до понеділка…Будьте здорові та не забувайте: В здоровому тілі й дух не страждає…

Фотографії