Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти ВІКНУ завітали до визволених моряків

Група курсантів Військового факультету фінансів і права Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка завітали з дружнім візитом до наших моряків, які повернулися з російського полону. Зустріч була неймовірно теплою і проходила в форматі звичайної дружньої бесіди. Зараз хлопці знаходяться в Головному військовому клінічному госпіталі і проходять курс реабілітації. 

У першу чергу курсанти завітали до наймолодшого учасника подій 25 листопада 2018 року Андрія Ейдера. Одразу після повернення додому Андрій освідчився своїй дівчині, тому майбутні офіцери не могли не привітати молодят з майбутнім весіллям.

Далі була загальна зустріч, яка відбулася в клубі шпиталю, де курсанти познайомилися з нашими моряками, подякували за титанічну стійкість, відданість військовій присязі і еталонний приклад справжнього військовослужбовця.

- Курсантські роки – це найкращий період вашого життя. Поки можете – насолоджуйтеся ним. Навчайтеся, розважайтеся. Якщо хочете чогось – йдіть до цього!  ̶  сказав під час розмови командир артилерійського катера «Нікополь» Богдан Небилиця.

Згадуючи спілкування з росіянами, член екіпажу катера «Бердянськ» старший матрос Андрій Артеменко говорив про те, що вдома набагато краще. Саме в тому плані, що росіяни не мають ніяких ознак демократії, свободи слова і волевиявлення. Україна набагато краща держава.

Отже, і курсанти і моряки залишилися неймовірно задоволені такою зустріччю, спілкуванням і підтримкою.

Фотографії