Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Теорію закріплюють на практиці

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжуються військові збори зі слухачами факультету післядипломної освіти  за програмою навчання офіцерів запасу.

Для вдосконалення своїх умінь та практичних навичок частина  слухачів виїхала на польові заняття у військові частини. Майбутні офіцери запасу відпрацювали підготовку та ведення загальновійськового бою. Зокрема, слухачі виконали вправи початкових стрільб з АК-74. Відпрацювали елементи тактики ведення наступу та облаштування оборони у складі відділення та взводу.  Попрактикувались   у проведенні занять з фізичної підготовки.

Крім польових вишколів з учасниками зборів активно проводяться заходи військово-патріотичного виховання.  Так 28 липня учасники зборів взяли  участь у щоденному  церемоніалі вшанування військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули цього дня у різні роки внаслідок російської збройної агресії на сході України. Вони вшанували пам’ять захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели Пам’яті.

Фотографії