Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Відпрацювання практичних навичок в «Kill House»

З курсантами 2-го курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка факультету фінансів і права кафедри правового забезпечення в період з 08.07.19 по 20.07.19 було пройдено курс « Дії в міській забудові» на базі Навчального центру Військової поліції під керівництвом інструкторів ВСП та військовослужбовців Сполученого Королівства Великої Британії. Кожен з них має великий досвід ведення бойових дій і всі вони мали велике бажання поділитися своїм досвідом з іншими. Також капрал Джемс Ешлі з великим ентузіазмом та відповідальністю до справи, вчив наших курсантів, як потрібно діяти в міській забудові, давав  всю необхідну інформацію, а також  показував це все на особистому прикладі.

Відпрацювання практичних навичок відбувалося в так званому «Kill House» - макеті будівлі, в якому напрацьовували різні тактики і методи «зачистки» будівлі, евакуацію цивільних та полонених. На фінальному заліку разом  із курсом «Тактична медицина» було показано відточені навички та вміння досягнуті за період перебування в навчальному центрі.

Під час урочистого завершення курсу «Дії в міській забудові курсантам інституту було вручено сертифікати про успішне завершення. А старшого солдата В.Раміка  нагороджено відзнакою, як найкращого слухача даного курсу.

У кожного  курсанта склалася яскрава думка про навчальний центр, оскільки для них,  як для майбутніх працівників Військової служби правопорядку,  відпрацювання практичних навичок є основою навчання в цьому центрі.

Фотографії