Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Комплексні практичні заняття з первинної військово-професійної підготовки

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжуються комплексні практичні заняття з первинної військово-професійної підготовки з громадянами першого року навчання, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу.

Під керівництвом досвідчених викладачів факультету післядипломної освіти Військового інституту майбутні офіцери запасу отримують практичні навички та вдосконалюють отримані в ході навчання теоретичні знання із загальновійськової та тактичної підготовки.

Однією з важливих складових навчання майбутніх офіцерів є національно-патріотична підготовка. Варто зазначити, що громадяни, які проходять військову підготовку сумлінно ставляться до занять проявляючи при цьому ініціативу та старанність.

Також на базі однієї з військових частин, яка дислокована в Київській області було проведено практичні стрільби з громадянами, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу. На цих заняттях студенти показали належні знання та навички виконання вправ зі стрілецької зброї.

Фотографії