Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти Військового інституту зайняли призові місця на міжнародному професійно-аматорському турнірі з легкої атлетики “Kyiv Athletics Festival”.

Поки хтось відпочиває від військової форми, статутів і стройового кроку у відпустці, а хтось набирається досвіду на військовій практиці, курсанти  навчальної групи Тонконоженко Анатолій й Галка Юрій встигають і службу в нарядах нести, й у проведенні  цьогорічної вступної кампанії допомагати, й навіть брати участь в змаганнях. Більше того – перемагати в них!

16 липня, на базі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №6  пройшов турнір з легкої атлетики.

У особистій першості серед аматорів з бігу на 1500м перше місце зайняв Тонконоженко Анатолій, друге – Галка Юрій.

- Подібні турніри для мене це не тільки спосіб показати свої сили й достойно виступити, це мій меседж для молоді «Агов, атлетика – це круто». Хочу популяризувати спорт у такий спосіб. Ну, і якщо вже взявся за таку справу, треба бути в ній кращим, – говорить володар золотої медалі турніру Тонконоженко Анатолій.

Курсантів нагородили медалями, дипломами й призами за зайняті місця. Але вони зізнаються, що лаври переможців не приносять такої насолоди, як сам забіг.

Пугач Євгенія

Фотографії