Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Творча майстерня «Veteran Hub» в дії

Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, котрі навчаються за спеціальністю «військова журналістика», зустрілись з офіцерами та працівниками Військового телебачення України. Місцем зустрічі обрали платформу «Veteran Hub». 

Кілька годин самостійної підготовки пролетіли як одна мить. Цікаві розповіді про реальну роботу у складних, небезпечних місцях, ситуації в яких побували, про непрості, часто пов’язані із ризиком екстремальні відрядження, тримали курсантів у напруженні. Військові кореспонденти Олексій Чубашев, Єгор Трошкін, Марія Сальнік та Тетяна Бернадська охоче ділились досвідом та слушними порадами, розповідали про тонкощі роботи у спілкуванні з військовослужбовцями.

Саме такі зустрічі є прекрасною мотивацією для курсантів. Зрозуміти та уявити свою роботу в майбутньому, на чому зосередитись більше в ході практичних занять, та які навички знадобляться для журналіста-екстримала .

Своїми враженнями поділився і курсант 5 курсу Данило Панасюк, що мав можливість попрактикуватися у ролі оператора на Військовому телебаченні України. 

- Коли я приїхав вперше на зйомки, я вважав, що я супер журналіст і все вмію. Проте як виявилось на практиці, все не так просто. Щоб отримати крутий продукт потрібно не лише вміти, а й чітко уявляти що саме і як потрібно знімати ,- ділиться враженнями Данило,- Добре, що поряд зі мною були хлопці, які підказували та допомагали. Завдяки їм реально усвідомив, що професію обрав правильно – цікаво повинно бути завжди.

Окрім емоцій від спілкування, курсанти отримали і пам’ятні подарунки з логотипами Військового телебачення та радіостанції Армія ФМ.

 

 Валерія Кротченко
фото автора

Фотографії