Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Вітаємо переможців-мовознавців

Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у церемонії нагородження переможців конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Захід проходив у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Наші конкурсанти  Єлизавета Іванюк та  Вероніка Карпенко зайняли перше місце. Другу переможну сходинку  виборола Евеліна Філінюк. Таким чином  три призові місця, в номінації серед вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України, поповнили  скарбничку нашого інституту.

Дівчат до конкурсу готувала Алла Зарицька, працівник науково-дослідного центру  інституту. Знавець специфіки та вимог конкурсу,  вона підказала дівчатам тонкощі та зорієнтувала їх на переможне написання робіт.

Хочу відзначити, що наші дівчата надзвичайно талановиті, - говорить Алла Іванівна. – Відчувається, що мову вони знають і люблять. Сам конкурс лише визначає рівень обізнаності та вміння її застосовувати у різних сферах. Відверто, я пишаюсь ними та вдячна за наполегливу працю в ході підготовки до конкурсу, - зазначила викладач.

Вболівали за дівчат і тридцять наших курсантів з групи підтримки. Гучними оплесками зустрічали  переможців зі сцени та бажали їм подальших звершень та перемог.