Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті тривають курси підвищення кваліфікації офіцерів-психологів військових частин і підрозділів Збройних Сил України

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочали роботу курси підвищення кваліфікації офіцерів-психологів військових частин і підрозділів Збройних Сил України.

Протягом трьох тижнів слухачі поглиблюватимуть знання з питань психологічного діагностування, супроводу та підготовки особового складу, який бере участь у Операції Об’єднаних сил  на території Донецької та Луганської областей.

Також програмою курсів передбачено знайомство слухачів із сучасними техніками (інструментами) практичної психології, що отримали визнання за кордоном, і активно використовуються цивільними українськими психологами.

До проведення занять на курсах залучені професіонали-практики з багаторічним досвідом психореабілітації та психологічного відновлення: клінічний психолог Кароліна Калишенко та лікар-нарколог Клінічної лікарні “Феофанія” Ярослав Стовбург, іноземні інструктори 254 центру контролю оперативного центру (США) та інші фахівці.

Загалом, командування та науково-педагогічні працівники Військового інституту докладуть максимум зусиль для того щоб курси пройшли на високому науково-методичному рівні. Основне завдання - оволодіти  навичками, які будуть корисними для подальшого професійного зростання та самореалізації молодих офіцерів.

Фотографії