Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

V міжвідомчий науково-практичний семінар «Проблеми забезпечення інформаційної безпеки особистості, суспільства і держави та шляхи їх вирішення»

20 лютого 2019 р. кафедра зарубіжної воєнної інформації Військового інституті Київського національного університету імені Тарас Шевченка провела V міжвідомчий науково-практичний семінар «Проблеми забезпечення інформаційної безпеки особистості, суспільства і держави та шляхи їх вирішення».

Участь в його роботі взяли провідні фахівці установ замовників на підготовку офіцерів у галузі інформаційної безпеки і профільні наукові та науково-педагогічні працівники науково-дослідних установ, навчально-наукових підрозділів ВВНЗ МО України (ВНП ЗВО України).

Під час проведення науково-практичного семінару відбулося обговорення широкого кола проблем інформаційної безпеки. Особливу увагу учасники приділили функціонуванню структур інформаційної безпеки в особливий період, у т.ч. із врахуванням практичного досвіду набутого під час проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

За підсумками роботи науково-практичного семінару прийнято рекомендації та передбачається видання збірника тез доповідей (наукове видання).  

Кафедра зарубіжної воєнної інформації

Фотографії