Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ ВІКНУ З КУРСАНТАМИ

Традиційними стали зустрічі випускників Військового інституту з особовим складом. Чергова - курсантів факультету фінансів і права з випускниками 1998 року за спеціальністю «Фінанси і кредит», яких навчав начальник кафедри фінансового забезпечення Військового інституту полковник Алім Сизов, відбулася 23 червня. Її відкрив заступник начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика, який розповів про сьогоднішні освітні досягнення науково-педагогічних працівників ВІКНУ, якість та ступінь теоретичної і практичної підготовленості курсантів до виконання своїх обов’язків за посадовим призначенням. Він відзначив також спортивні досягнення курсантів та покращення матеріальної бази інституту.

- Є така річ, як життєвий досвід. Він дуже добре навчає, але коштує дорого, особливо сьогодні, під час проведення операції Об’єднаних сил. Тому треба цінувати кожну навчальну хвилину, - зауважив полковник Сергій Мотика.  – У цьому практичні поради нададуть наші випускники.

У своїх виступах випускники ВІКНУ детально розповіли про те, чому і як необхідно навчатися майбутнім офіцерам-фінансистам.

Випускниця  ВІКНУ, а сьогодні - начальник фінансово-економічного управління Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Тетяна Кірієня висловила сподівання, що Військовий інститут навчає і виховує гідну зміну сьогоднішнім офіцерам. 

Від імені керівництва Військового інституту полковник Сергій Мотика вручив випускникам пам’ятну відзнаку від імені начальника Військового інституту. В свою чергу, вдячні випускники подарували  на добру згадку про своє перебування  в інституті символіку Головного управління розвідки МО України.  

  Курсанти Катерина Щербина,
Валерія Кротченко
 Кафедра військової журналістики

Фотографії